• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen kausi alkaa Joensuussa

Inssi-Divari starttaa Karhujen osalta sunnuntaina 17.9.2023 Joensuussa Josban vieraana. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 17.00 alkaen! 

 

Salibandyn miesten toiseksi korkein sarjataso jatkaa toista kautta nimellä Inssi-Divari (monivuotinen yhteistyö Insinööriliiton kanssa). Inssi-Divarissa pelaa yhteensä 14 joukkuetta. Sarja pelataan kaksinkertaisena, joten otteluita kertyy runkosarjassa 26 per joukkue. F-liigakarsintaan jatkaa runkosarjan jälkeen sijoille 1-6 sijoittuneet joukkueet. Inssi-Divaripaikasta puolestaan karsii sijoille 12 ja 13 sijoittuneet joukkueet. Sijalle 14 jäänyt joukkue putoaa suoraan Suomisarjaan seuraavalle kaudelle. F-liigasta ei tippunut joukkueita Inssi-Divariin viime kauden päätteeksi, mutta Suomisarjasta nousi Konnat (Seinäjoki) Steelersin (Hämeenlinna) tilalle. 

Inssi-Divari 

 

Karhut sijoittui viime kaudella runkosarjassa sijalle kuusi ja ylsi jälleen F-liigakarsintoihin, mutta FBC Turku vei ottelusarjan lukemin 1-3. Josba sijoittui runkosarjassa viime kaudella sijalle yhdeksän. Karhujen ja Josban kohtaamiset viime kaudella päättyivät Porissa Karhujen 6-5 jatkoaikavoittoon ja Joensuussa puolestaan Josba otti Karhuista voiton lukemin 6-4. 

 

Inssi-Divarin kaikki runkosarjan ottelut ovat katsottavissa suorana SalibandyTV:ssä. Nyt on ostettavissa myös SalibandyTV:n kausikortti, jolla näkee sarjan kaikki runkosarjan ottelut. Yksittäisen ottelun hinta on 6,90€ ja kausikortin 49,90€. Ostaessa käyttäjä valitsee, mitä joukkuetta haluaa tukea.

SalibandyTV 

 

Myös uusi tulospalvelu päivittyy reaaliajassa. 

Tulospalvelu 

 


Karhujen kapteeniston mietteitä alkavasta kaudesta


Karhujen kapteenina nähdään tulevalla kaudella jo usean vuoden Karhukapteenistoon kuulunut Eero Vanhatalo. Vanhatalo sanoo olevansa kaikkensa antava kapteeni. “Hyvät fiilikset kapteenin valinnasta, se on iso kunnia. Sunnuntaina alkavaan kauteen lähdetään hyvillä fiiliksillä, mukava pelata taas pitkästä aikaa pisteistä. Joukkue on valmistautunut tulevaan kauteen laadukkaasti, ensin fysiikka edellä ja nyt viimeiset kuukaudet ollaan hinkattu pelillisiä asioita”, Vanhatalo kertoo. 


Kapteenistoon on valittu uusina kasvoina Vanhatalon apureiksi Markus Hautaoja sekä Vertti Rautava


Hautaoja kertoo olevansa kapteenina esimerkillä johtava ja muita tsemppaava. “Tottakai hyvät fiilikset ja on kunnia saada kuulua Karhujen kapteenistoon. Innolla odotan, että kunnon pelit lähtevät taas liikkeelle.” Joukkueen tavoitteeksi Hautaoja sanoo playoffit sekä tehdä kaudesta viihtyisä. 


“Kiva juttu, että joukkue ja koutsit antaa tällaisen luottotehtävän”, Rautava sanoo. Kapteenina hän pyrkii toimimaan vastuullisesti ja kohtelee kaikkia arvostaen tasapuolisesti. “Komiaahan se on. Nyt on rakennettu taas kesä ja päästään katsomaan mihin se riittää tällä hetkellä”, Rautava kertoo alkavasta kaudesta. Kauden avausvastustajaa Rautava pitää vaikeana. “Josba on aina ollut varsinkin Joensuussa vaikea vastustaja, joten ei varmasti helppoa tule taaskaan olemaan.” 

 


Karhujen vastuuvalmentaja Jani Rajalan mietteitä alkavasta kaudesta 


”Fiilikset on hyvät ja odottavat. Olemme harjoitelleet laadukkaasti koko kesän ja treeneissä on ollut tekemisen meininki. Sanoisinko, että lähtökohdista nuoren joukkueen kanssa olemme menneet jo muutamassa kuukaudessa paljon eteenpäin ja toivon, että kehittyminen jatkuu vielä koko kauden ajan.

  

Nykyinen joukkue on varmasti sarjan nuorin, mutta jokaisella pelaajalla on myös mahdollisuus ottaa isoja steppejä eteenpäin miesten sarjassa. Totta kai haluamme voittaa mahdollisimman paljon pelejä ja haastajan roolissa näihin on hyvä lähteä.

  

Joensuussa alkaa kausi sunnuntaina ja eihän sieltä koskaan helpolla pisteitä saada. Pitää puolustaa tiiviisti ja sitten olla omissa maalipaikoissa tehokas. Josban runko viime vuoteen nähden on aika samanlainen, joten ainakin 1vs1 pelaamisessa pitää jokaisella olla haalarit päällä.

  

Odotan myös meidän kokeneilta pelaajiltamme hyvää esimerkkiä ja johtajuutta kopissa sekä kentällä.” 

 


Karhujen kokoonpano kaudella 2023-2024 

 


Seuraa näitä: 

  • Jani Rajala on saanut valmennusapua Jarkko Koskisesta sekä Ville Salosesta. Miten valmentajakolmikon yhteistyö ja työnjako toimii? 
  • Tšekkimaalivahti Jan Eckhardt
  • Pääkallo.fi (salibandysivusto) ennakoi Karhut sarjassa tulevalla kaudella vasta sijalle 11. Miten nuori joukkue vastaa sarjan haasteisiin? 

 

 

🐻 Kauden avaus: su 17.9.2023 Josba - Karhut (klo 17.00 SalibandyTV) 

🐻 Kotiavaus: su 24.9.2023 Karhut - Happee Steamers (klo 16.00 Porin Urheilutalo) 

  

 
  

 

Karhut / Ilona Heinilä 


Lue myös