Karhuille ei pisteitä Joensuusta

Karhujen kauden avausreissu Joensuuhun ei tuottanut pisteitä joukkueelle. Josba oli ottelussa parempi lukemin 6-4.

Ensimmäinen erä mennään tasan. Niilo Mäenpää vie Karhut 0-1 johtoon avauserän kuuden minuutin kohdalla. Josba tasoittaa pelin eikä enempää maaleja erässä enää nähdä.

Toisessa erässä Karhut menee ensin 1-2 johtoon Santeri Kimpanpään maalilla (syöttäjänä Niko Pulli). Josba ottaa kuitenkin seuraavalla neljällä maalillaan etumatkaa Karhuihin ja erän päätteeksi lukemat taululla ovat 5-2.

Kolmas erä on Karhujen lukemien valossa, mutta se ei riitä. Eetu Annila (Eero Vanhatalo) kaventaa ensin tilanteeksi 5-3. Josba kuitenkin kuittaa tämän. Vanhatalo (Daniel Levola) kaventaa vielä tilannetta yhdellä ja loppulukemiksi jää 6-4.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteet ottelusta:

“Hyvä valmistautuminen peliin ja oltiin hyvin mukana ekassa erässä. Muutama napsu paremmin maalipaikoissa, niin oltaisiin hyvin voitu johtaa ekan erän jälkeen.

Toisessa erässä ylivoimalla pari tosi hyvää paikkaa tasatilanteessa, mutta ei uponnut. Tämän jälkeen heikompi hetki ja kaveri teki vapareista pari maalia ja YV:llä yhden. Erä takkiin 4-1, joten parannettavaa jäi.

Kolmas erä voitettiin 1-2 ja pelattiin taas mielestäni ihan hyvä erä.

Sanotaanko, että kokonaisuudessaan hyvä peli ja miehekäs esitys monelta ensikertalaiselta. Yhteensä kuusi Karhupelaajaa pelasi ensimmäisen Divaripelinsä.

Haalarit päälle, harjoitellaan ja ensi sunnuntaina ekat kauden pisteet jää Poriin!”