Karhut nappasi kotivoiton Hawksista

Karhut otti tärkeän voiton sarjakolmonen Hawksista sunnuntaina kotikentällään. Loppunumerot Urheilutalolla olivat 10-6.

Ottelu alkoi Karhujen kannalta hyvin. Ensimmäinen erä menikin 3-0 isännille. Maalinteon aloitti Niko Pulli (Vertti Rautava). Tästä jatkoi Miro Haanpää (Leo Saarinen) ja kolmannen Hawksin verkkoon iski Akseli Kataja (Saarinen).

Toisessa erässä Hawks pääsi peliin mukaan ja iski neljä seuraavaa maalia, joista kaksi syntyi Karhujen jäähyillessä. Erän puolivälin paikkeilla Markus Hautaoja (Santeri Kimpanpää) tasoitti kuitenkin tilanteen 4-4:ään. Tämän jälkeen Hawks meni jälleen johtoon, mutta Karhut tasoihin toi nyt puolestaan Meri-Porin kaksikko Santeri Korhonen (Kataja). Aivan erän lopussa Joni Koskinen (Kimpanpää) vei Karhut 6-5 johtoon.

Kolmas erä oli Karhuilta jälleen vahvaa tekemistä. Eetu Annila (Oskari Tenho) laittaa erän alussa taululle lukemat 7-5. Eerot Vanhatalo ja Ranne järjestää Karhujen kahdeksannen maalin. Siirretyn rangaistuksen aikana Hautaoja (Vanhatalo) niittaa lukemat 9-5:een ja hetkeä myöhemmin sama kaksikko toisinpäin tuo Karhut jo 10-5 johtoon. Puoli minuuttia ennen ottelun loppua, siirretyn rangaistuksen aikana Hawks kuitenkin kaventaa 10-6:een ja nämä jäävät myös ottelun loppulukemiksi.

Porin Leipä palkitsi ottelun parhaina Karhuilta maalivahti Ville Laxin sekä Hawksilta Felix Skandin. Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli tehot 2+1=3 tehnyt Markus Hautaoja.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan tunnelmat voitetun Hawks-ottelun jälkeen:

Toisen erän alkua lukuunottamatta parasta Karhua!

Viikko oli meille tiukka ja käytiin aika paljon palaveria joukkueen kanssa siitä, mitä pitää parantaa. Painotettiin, että kaikessa tekemisessä täytyy olla huolellinen ja tahtoa pitää löytyä enemmän pelata joukkueelle.

Saatiin viikon aikana homma taas urille ja perjantaina käytiin treenien jälkeen porukalla keilaamassa ja nostattamassa vähän henkeä viikonlopun otteluun.

Sunnuntaina nähtiin sitten todella laadukas Karhut kentällä, joka tahtoi voittaa joka tilanteen. Puolustettiin tarkkaan, sekä 1vs1 pelaamisessa oltiin todella vahvoja. Hyökkäysalueella luotiin paljon laadukkaita maalipaikkoja, joissa viimeistelykin onnistui hyvin.

Kokonaisuudessa kiitettävä ottelu ja tärkeät pisteet koko jengille. Antaa uskoa lisää ja tuo varmasti hyvää energiaa tulevaan viikkoon.

Lopuksi kiitokset Satakunnan Kansalle sunnuntain avauksista ja eritoten terveisiä Eetu Lehtiselle: Muista kaivaa Tommilan Aatun melkein vuoden vanha juttu huonosta joukkuehengestä vaikka puolen vuoden välein otsikoihin, niin saadaan taas joukkueelle vähän lisää virtaa.