• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut viettää sunnuntaipäivän Limingassa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut lähtee sunnuntaina 3.12.2023 LNM:n vieraaksi. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 17.00 alkaen! 

 

 

LNM löytyy sarjataulukosta sijalta kahdeksan 22 pisteellä. Otteluita on pelattuna 12. Karhuilla puolestaan on otteluita alla 13, joista pisteitä on kertynyt 11. LNM:n tehokkain on ollut Olli Lukkari (19+5=24) ja Karhujen Eero Vanhatalo (19+10=29).


“Tunnelmat ovat hyvät ja joukkue lähtee taas hakemaan kolmea pistettä. Paluu voittokantaan on myös nostanut joukkueen fiilistä entisestään”, pohtii Karhujen puolustaja Aleksi Hono. Hono on tällä kaudella nostettu edustusjoukkueen rinkiin ja hän on myös saanut vastuuta pelaavassa kokoonpanossa. “Vastuu on tuntunut hienolta ja se ruokkii myös itseluottamusta. Vastuun kautta myös oma pelaaminen paranee joka ottelussa”, Hono kertoo. Hono sanoo LNM:n olleen alkukaudesta vahva joukkue, joka on voittanut pelejä hyvin. “Tarvitaan kyllä joka pelaajalta maksimisuoritus, jotta pisteet saadaan Poriin. Pitkällä pelimatkalla on tärkeää pitää paikat vetreinä, jotta bussijalat eivät yllätä, kun peli alkaa. Hyvät alkulämpät ja valmistautumiset, niin pelikin luistaa varmasti”, kertoo Hono vinkkeinä pitkän pelireissun haasteisiin. Tämän päivän ottelussa Hono suosittelee seuraamaan Karhuista Akseli Katajaa.


  

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteitä LNM-otteluun: 
Hyvät fiilikset lähteä bussilla kohti Liminkaa. Tavoitteena on haastaa tottakai kotijoukkue ja yritetään saada bussijalat kunnolla hereille ennen pelin alkua. 

Kyllä meidän täytyy taas päästä samalle tasolle kuin viime sunnuntaina ja pelata järkevästi joukkueelle ja jokainen tilanne loppuun asti. Saadaan myös Lundgren takaisin pelille ja odotan mieheltä kakkosviisikkoon johtavaa ja esimerkillistä pelaamista. 

Pitkältä pelireissulta maistuisi tietenkin pisteet, joten sitä lähdetään ehdottomasti hakemaan.”   

   

  


SU 3.12.2023 KLO 17.00 LNM - KARHUT (Krankka-Areena, Liminka)    

🐻 Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 17.00 alkaen (Tuet samalla Karhuja ostaessasi SalibandyTV:n kausikortin tai yksittäisen ottelun katseluoikeudet!)  
🐻 Myös Tulospalvelu päivittyy reaaliajassa   

   

   

  

  

  


Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös