Karhuille voitto ja tappio viikonloppuna

Karhut hävisi lauantaina sarjakakkonen M-Teamille lukemin 5-7. Sunnuntaina Karhut nappasi puolestaan voiton SaiPasta 5-3 lukemin.

Karhujen tuplaviikonloppu Porissa alkoi M-Teamia vastaan. Vierailijat aloittavat maalinteon kolmen minuutin pelaamisen jälkeen. Karhujen Tuomas Puisto (Oskari Tenho) kuitenkin tasoittaa pelin erän puolivälin jälkeen ja hieman myöhemmin Eetu Annila (Akseli Kataja) siirtää Karhut vielä johtoon. Erätauolle mennään siis Karhujen johtoasemassa 2-1.

Toinen erä oli Karhuilta synkempi. Erän alkupuolella M-Team teki kaksi maalia. Hieman lohtua toi Vertti Rautavan (Tenho) tasoituismaali 3-3:een ylivoimalla, mutta tämän jälkeen M-Team iski kolme maalia lisää. Toinen erä meni M-Teamille lukemin 1-5 ja tilanne tulostaululla erän jälkeen oli siis 3-6.

Kolmas erä oli taas Karhujen. Puolen minuutin pelaamisen jälkeen Santeri Korhonen (Annila) kavensi tilanteen 4-6:een. Tämän jälkeen oli M-Teamin vuoro, mutta Karhujen ylivoima toimii jälleen ja Juho Myllyharju (Tenho) kaventaa tilannetta. Vaikka Karhut viekin kaksi erää nimiinsä, ottelun lopputulokseen tämä ei vaikuta, sillä heikon toisen erän ansiosta loppulukemat taululla ovat 5-7 ja pisteet lähtevät Helsinkiin.

Porin Leipä palkitsi ottelun parhaina Karhuilta tehot 1+1=2 tehneen Eetu Annilan sekä M-Teamilta hattutempun (3+1=4) iskeneen Mikko Leväsen. Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli Akseli Kataja.

TORJUNNAT

Jan Eckhardt                                          3 + 3 + 2 = 8/15 (53,33%)

Ottelun kuvagalleria

Ottelun maalikooste

Sunnuntain otteluun Karhut muokkasivat hieman kokoonpanoa. Ottelun alkuun Karhut pääseekin heti ylivoimalle, joka tuotti 1-0 osuman Eero Vanhatalon (Tenho) toimesta. Seuraavan osuman järjesteli myös Vanhatalo (Myllyharju). Tämä oli samalla Vanhatalon uran kahdessadas tehopiste Divarissa. Erän puolivälin jälkeen SaiPa kavensi tilannetta 2-1:een, mutta Annila (Eero Ranne) iskee erän loppulukemiksi 3-1.

Toinen erä on jälleen Karhujen heikkous ja erässä nähdään vain kaksi SaiPan maalia. Tilanne on siis tasan 3-3 kolmanteen erään lähdettäessä.

Kolmannessa erässä nähdään puolestaan Karhujen kaksi maalia. Ensimmäisen syntyy Rautavan toimesta (Julius Lundgren) ja toinen tyhjään maaliin Markus Hautaojan lavasta. Loppulukemat Porin sunnuntai-illassa ovat siis 5-3 kotijoukkueen eduksi.

Porin Leipä palkitsi ottelun parhaina Karhuilta Eero Rannen sekä SaiPalta Joel Lavikan. Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli tehot 2+0=2 tehnyt Eero Vanhatalo.