• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut matkustaa Vantaalle lauantaina


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut lähtee Tiikerien vieraaksi Vantaalle lauantaina 27.1.2024. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 17.00 alkaen!

 

Tiikerit löytyy sarjataulukosta kolmannelta sijalta. Pisteitä on kertynyt 19 ottelussa 38. Karhut on edelleen Divarikarsijan paikalla, sijalla 12. 20 pelatun ottelun jälkeen pisteitä on kasassa saman verran, 20. Tiikerien tehokkain on ollut Mattias Kokljuschkin, tehoin 24+16=40 (Inssi-Divarin pistepörssin sijalla kolme). Karhujen Eero Vanhatalo löytyy puolestaan Inssi-Divarin pistepörssin toiselta sijalta, tehoin 28+14=42. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Porissa lokakuussa päättyi Karhujen 9-7 voittoon.

 

”Hyvät tunnelmat, hyvä voitto alla, niin on mukava mennä kamppailemaan”, kertoo Juho Myllyharju ennakkotunnelmistaan otteluun. Myllyharju teki paluun Karhupaitaan ja otteluita on nyt kertynyt neljä tällä kaudella. Hän sanookin, että paluu on tuntunut mukavalta. ”Säbä on ollut mukavaa puuhaa niin kuin odotinkin sen olevan.” Tiikereitä vastustajana Myllyharju kuvailee seuraavasti: ”Tiikerien pakit eivät ole sarjan taitavimmista päästä, mutta he kamppailevat todella rajusti etenkin irtopalloista. Pisteet lähtevät Poriin, kun pystymme pelaamaan omaa parasta salibandyamme ja tehdään hienoja maaleja. Ja täytyy myös pitää vastukset pois tekopaikoilta, jotta siten oma maali varjeltuu.” Myllyharju suosittelee seuraamaan lauantain ottelussa erityisesti Santeri Korhosta. ”Hän on kotoisin Hämeenlinnasta, joka on melko lähellä pääkaupunkiseutua. Siten hän mahdollisesti tuntee vastustajan pelitavan.”

 

 

LA 27.1.2024 KLO 17.00 TIIKERIT - KARHUT (Tikkurilan Urheilutalo, Vantaa)

 

 

🐻 Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 17.00 alkaen (Tuet samalla Karhuja ostaessasi SalibandyTV:n kausikortin tai yksittäisen ottelun katseluoikeudet!)  

🐻 Myös Tulospalvelu päivittyy reaaliajassa

 

 

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös