• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Täydennystä Karhujen sopimustilanteeseen


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Tulevaan kauteen valmistautuva porilaisjoukkue on solminut pelaajasopimukset neljän pelaajan kanssa. Joukkueen riveissä jatkavat puolustajat Daniel Levola, Vertti Rautava, Kalle Santanen ja hyökkääjä Santeri Korhonen. Lisäksi puolustaja Akseli Katajan sopimus kattaa myös kauden 2024-25.

Hämeenlinnasta viime kaudeksi Karhuihin siirtynyt Santeri Korhonen jatkaa Karhujen riveissä. Hyökkääjän tontilla pelaaja Korhonen pelasi runkosarjassa kaikkiaan 25 ottelua. Niissä nuori hyökkääjä saalisti tehot 6+3. Viidessä karsintaottelussa Korhosen tilille merkittiin kaikkiaan seitsemän (3+4) tehopistettä.

- Santeri on luotettava pelaaja, Satelta saat juuri sen mitä pyydät. Alkukaudesta loukkaantumiset vaivasivat, mutta loppukaudesta nousi tärkeään rooliin joukkueessa. Hyvä kesä alle ja mahdollisuudet ensi kaudella vaikka mihin, kommentoi Karhujen toiminnanjohtaja Ville Salonen.

Kesken viime kauden joukkueen riveihin palannut Kalle Santanen jatkaa Karhupaidassa myös ensi kaudella. Kokenut puolustaja keräsi yhdeksään runkosarja otteluun seitsemän syöttöpistettä. Karsinnoissa Kalle pelasi neljässä ottelussa keräten yhden syöttöpisteen. Kokenut puolustaja on pelannut Karhuissa divaria kaikkiaan 165 ottelun verran.

- Innostuneena odotan pelejä, kun saatiin kovat paluumuuttajat takaisin. Nuoret on saanut viime kauden vaikeista paikoista isosti oppia sekä uudistunut valmennus, joka on jo nyt vakuuttanut ainakin itseni, kommentoi jatkosopimustaan Kalle Santanen.

- Viime kausi tuntui selviytymiseltä niin joukkueen kantilta, kuin omastakin puolesta. Itsellä meni vähän vielä totutellessa pitkän kuntoutuksen jälkeen. Mutta tärkeintä oli, että saatiin pidettyä sarjapaikka, päättää Santanen.

- Vahva pallollinen puolustaja, näkee kentän hyvin. Puiston ohella todellinen Karhuikoni, joka on kokemuksellaan äärimmäisen tärkeä palanen joukkuetta. Santasen jatkosopimus lämmittää niin meikäläisen, kuin varmasti koko paikallisen lajiväen mieltä, kuvailee toiminnanjohtaja Salonen.

Puolustuksessa jatkaa myös urallaan 49 divariottelua pelannut Daniel Levola. Viime kaudella kaikissa runkosarjan 26 ottelussa pelannut Levola saalisti seitsemän tehopistettä (4+3). Viiteen karsintapeliin tilille merkittiin yksi syöttöpiste.

- Daniel on urheilullinen ja raamikas pelaaja, pystyy pelaamaan niin puolustajan kuin hyökkääjänkin tontilla. Hyvä laukaus, jota saisi käyttää enemmän, kommentoi Salonen.

Porilaisjoukkueen takalinjoilla kaudesta 2019-20 alkaen luutinut Vertti Rautava jatkaa myös ensi kaudella. Nuori puolustaja on pelannut kaikkiaan yli 100 pääsarjaottelua Karhujen paidassa. Viime kausi oli puolustajan tehokkain tähän asti. Kaikki runkosarjan 26 ottelua pelannut Rautava saalisti tehot 6+6. Karsintojen viidessä ottelussa tilille kertyi yksi maali.

- Niin ikään urheilullinen puolustaja, joka on kulkenut koko junnuputken Karhuissa läpi. Taistelija, blokkaa laukauksia työkseen. Viime kaudella kunnostautui myös maalinteossa ja toi mm. ylivoimiin rightin kätisyydellä variaatioita, päättää Salonen.

Toisen kokonaisen kautensa Karhujen edustuksessa pelanneen Akseli Katajan sopimus kattaa myös kauden 2024-25. 

Karhujen sopimustilanne: (viime kauden seura)
Miro Haanpää
Markus Hautaoja 
Tuomas Huhtala (FBT PTU)
Tomi Jerkku (UHC Alligator Malans)
Santeri Kimpanpää
Santeri Korhonen
Janne Kuusiluoto (SalBa)
Julius Lundgren
Leo Saarinen
Eero Vanhatalo
Joni Halminen (UHC Alligator Malans)
Aleksi Hono
Akseli Kataja
Joni Koskinen
Daniel Levola
Tuomas Puisto
Eero Ranne
Vertti Rautava
Kalle Santanen
Aapo Tamminen (FBT PTU)
Ville Lax
Rasmus Österman (FBT PTU)

Lue myös