Blue Fox oli liian vahva Karhuille

Karhujen ensimmäinen tuplaviikonloppu päättyi tappioon kotikentällä. Porilaisjoukkueen vastustajaksi saapunut Blue Fox oli läpi ottelun Karhuja askeleen edellä. Kokenut vastustaja vei lopulta pisteet mennessään 7-3 voiton turvin.

Ottelun avauserässä ei maaleilla juhlittu. Molemmilla joukkueilla oli muutama maalipaikka, mutta maalinteossa onnistui ainoastaan Blue Foxin Johnny Ojala. Illan juhlakalu Ojalan maali oli Divarin tehopisteissä mitattuna piste numero 699.

Karhujen tehottumuus jatkui ottelun toisessa erässä. Ensimmäisen kerran porilaisista maalinteossa onnistui ottelun puolivälin jälkeen Juha Tikka. Ennen Tikan osumaa Blue Fox oli iskenyt pallon kahdesti Karhujen rysään. Ojalan juhlahetki puolestaan osui toiseen erään, kun ajassa 32:51 Rami Isomäki viimeisteli Ojalan syötöstä ylivoimaosuman. Syöttöpiste oli Ojalan uran 700 tehopiste Divarissa. Vastaaviin lukemiin ei vähään aikaan tule pääsemään. Karhujen Tuomas Puisto onnistui erän lopulla vielä kaventamaan taukotilanteeksi 5-2.

Päätöserässä Karhut yritti vielä kiivaasti murtaa Blue Foxin puolustusta, mutta hyvistä paikoista huolimatta maalinteossa onnistui vain Ville Salonen. Salosen ylivoimamaali toi Karhut 3-6 tilanteeseen. Blue Foxin Anton Kallvik katkaisi lopullisesti 3-7 osumallaan Karhujen pyristelyt.

- Kyllä Blue Fox oli tänään erittäin hyvä. Meillä ei ollut mahdollisuuksia hyvin puolustaneen vastustajan kanssa, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

- Ottivat todella hyvin tilan pois meidän hyökkääjiltä. Lepola-Lahtinen kaksikko ei saanut pelitilaa ja se näkyi auttamatta tulostaululla, jatkoi Nylund.

Karhujen kokoonpanossa nähtiin sunnuntaina ensimmäistä Divari otteluaan pelannut Eero Vanhatalo. Nuori B-juniori hyökkääjä onnistui hyvin Ville Salosen ja Juha Tikan kentässä.

- Hieman oli perhosia vatsassa ennen peliä, mutta ensimmäiseen vaihtoon ne sitten hävisivät. Vauhtia ja fyysisyyttä oli huomattavasti enemmän mihin junnupeleissä on tottunut, kommentoi Vanhatalo ensimmäistä otteluaan.

Karhujen maalilla pelannut Rasmus Österman venyi pallon eteen kaikkiaan 24 kertaa, kun Blue Foxin maalilla pelannut Mikael Enlund selvisi 17 torjunnalla.

Ville Salonen 1+0
Tuomas Puisto 1+0
Juha Tikka 1+0
Saku Lahtinen 0+1
Mikael Lindroos 0+1

Karhujen ottelut jatkuvat seuraavaksi marraskuun alussa, kun joukkueella on luvassa toinen tuplaviikonloppu. Seuraavaksi joukkue pelaa kahdesti kotikentällään, lauantaina 7.11. kohdataan KeLy ja sunnuntaina vastaan asettuu Loviisan Tor.