• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Isänpäivän kruunuksi urheilutalolla Karhut-Loviisa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy isänpäivän iltana, kun joukkue kohtaa Porin urheilutalolla Loviisan. Muutaman vuoden tauon jälkeen porilaisyleisö pääsee nauttimaan joukkueiden kohtaamisesta. Edellisen kerran kaksikko on kohdannut Liigakentillä kaudella 2011-12. Porilaisittain parhaat muistot ovat Loviisan kohtaamisista on kaudelta 2009-10. Tuolloin joukkueet taistelivat keskenään karsinnoissa Salibandyliigaan. Tuosta joukkueesta mukana ovat vielä maalivahti Tomi Bergendahl ja hyökkääjä Ville Salonen.

Loviisan alku kausi on ollut kaksijakoinen. Joukkue aloitti kautensa kolmella kotivoitolla. Tuon jälkeen seuraavat neljä ottelua ovat tuoneen Loviisan pistetilille vain yhden pisteen. Karhujen tavoin myös Loviisalla on nyt menossa tuplaviikonloppu. Lauantain kotiottelussaan TOR joutui nöyrtymään jumbosijalla olleelle Pirkoille. Pirkat avasi kauden pistetilinsä 7-6 vierasvoitollaan. Varmaa on siis, että tappioita kärsinyt loviisalaisryhmä ei halua tehdä isänpäivänä turhaa reissua Poriin.

Sunnuntain vierasjoukkueen tehokkainta osaa on ollut kaksikko Andreas Hietala (6+9) ja Jesse Tolvanen (7+5). Maalissa torjuntavastuun on enimmäkseen kantanut kokenut Niko Nordström. Kuuden pelatun ottelun torjuntaprosentti on 82,50%.

Karhut lähtee otteluun puolestaan voitto alla. Joukkue kaatoi lauantain koitoksessaan KeLyn maalein 7-4. Yhdeksän ottelun jälkeen Karhut on sarjataulukossa sijalla viisi. Eroa pudotuspeliviivan alla olevaan Loviisaan on neljä pistettä.

- Tiukka vääntö on tulossa isänpäivän päätteeksi. Lauantain pelistä pitää parantaa jos halutaan pisteet pitää Porissa. Ylivoiman pitää myös alkaa pikku hiljaa taas tekemään maaleja, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

Sunnuntain ottelu tulee taatusti olemaan astetta haastavampi mitä lauantain ottelu oli. Voittaakseen Karhujen pitää onnistua myös ylivoimillaan. Loviisa on ottanut alkukauden otteluissaan kolmanneksi vähiten kahden minuutin jäähyjä. Ylivoimaa siis ei porilaisjoukkueelle todennäköisesti montaa kertaa tule.

Isänpäivän ottelu Karhujen ja Loviisan TOR:n välillä Porin urheilutalolla alkaa kello 17.00. Nyt siis jokainen Karhu-juniori hallille isän kanssa kannustamaan edustus voittoon!

Lue myös