Karhuille komea kotivoitto Loviisasta

Karhujen kauden toinen tuplaviikonloppu sai loistavan päätöksen, kun joukkue taisteli Loviisasta komean kotivoiton. Sunnuntaina isänpäivän päätteeksi tarjoiltiin paikalle saapuneille hieman vajaalle 300 katsojalle viihdyttävää ja vauhdikasta salibandyä. Yleisön iloksi kotijoukkue voitti ottelun lopulta varsin selvin 9-4 numeroin. Ottelun tulokseksen takana olivat Karhujen hyvä viimeistely verrattuna vastustajaansa, sekä hyvin maalilla pelannut Rasmus Österman.

Avauserä tarjosi porilaisjoukkueelle kaikkiaan kaksi maalia. Hyvään vireeseen päässyt Juha Tikka aloitti kotijoukkueen maalien teon jo reilun kolmen peliminuutin kohdalla. Saku Lahtinen lisäsi Karhujen johdon kahteen maaliin vielä ennen erän puoliväliä.

Toisessa erässä Karhut onnistui lisäämään Benjamin Lepolan maalilla eron jo kolmeen maaliin. Loviisa kuitenkin tuli toiseen erään sisuuntuneena ja joukkue onnistuikin ohittamaan Östermannin kahdella nopealla maalillaan. Tulostaululla komeillessa kotijohto 3-2 tarjoili kotijoukkue Loviisalle paikan tasoittaa ottelu ylivoimalla. Karhujen alivoima kuitenkin taisteli hyvin ja hetki kestetyn alivoiman jälkeen Karhujen Otto Riihimäki käynnisti kotijoukkueen karkumatkan. Juha Tikan ylivoimaosumalla Karhut siirtyi erän loppuhetkillä 5-3 johtoon.

Päätöserässä Karhujen pelin taso hieman laski samalla, kun Loviisa aloitti takaa-ajon. Joukkueet aloittivat maalien iskemisen vuorotahtiin. Jussi Rekon 6-2 maalin Loviisa kuittasi vajaan minuutin sisällä. Lauantaista poiketen maalin jälkeinen vaihto koitui Karhujen iloksi. Kalle Santanen iski pallon vain 13 sekuntia Loviisan kavennuksen jälkeen vieraiden maalissa pelanneen Niko Nordströmin selän taakse. Erän loppuhetkillä Karhuista maalinteossa onnistuivat vielä illan kolmannen osuman tehnyt Juha Tikka, sekä 9-4 päätösnumerot tyhjiin iskenyt Ville Salonen.

- Kaksi ensimmäistä erää oli todella hyvää peliä meiltä. Tänään oli muutenkin hyvä ja viihdyttävä peli. Taatusti yleisöön menevät 60 minuuttia., kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

- Pitää kyllä nostaa esille Halmisen Joni. Loistavasti on nuori B-junnu nostanut tasoaan ja pelaa tällä hetkellä hyvin yhteen Tuomas Puiston kanssa. Peliään ovat paranteneet myös Riihimäen Otto ja Jussi Reko. Molemmille tänään hyvät onnistumiset. Nyt tulee tehoja alkukautta tasaisemmin jokaiselta kentältä, lopettaa Nylund.

- Tänään oli erinomainen tunne ennen peliä. Hyvinhän se sitten meni. Loistavasti puolustettiin läpi ottelun ja oli mukava pelata siellä takana, tiivistää Karhujen maalilla 30 kertaa torjunut Rasmus Österman.