• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen kausi päättyi vierastappioon


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen kausi Divarissa päättyi Kuopiossa kärsittyyn toiseen puolivälierätappioon. Welhot selviytyi jatkoon lopulta selvin 2-0 otteluvoitoin.

Toinen puolivälierä ottelu alkoi Karhujen kannalta hyvin, sillä vain kymmenen sekunnin jälkeen porilaisryhmä oli 1-0 johdossa, kun Benjamin Lepola iski pallon ohi Ari-Matti Leinon. Tuon jälkeen kotijoukkue onnistui lyömään pallon kolmesti Karhujen maaliin ja karhulauma oli ajettu tukalaan 3-1 tappioasemaan. Karhut onnistui kuitenkin nousemaan avauserässä tasoihin ja lopulta vielä ohi. Avauserän jälkeen tauolle siirryttiin Karhujen 5-4 johtoasemissa.

Toisesta erästä muodostui Karhuille synkkä. Welhot onnistui erän puolen välin tienoilla kolmesti ohittamaan Karhujen maalilla pelanneen Rasmus Östermanin. Ottelun puolessa välissä tulostaululla komeili 7-5 kotijohto. Erän lopulla Karhujen mahdollisuudet murenivat lopullisesti, kun Aapo Tammiselle tuomittiin 5+20 minuutin rangaistus. Aapo lähti jäähyltä muutamaa sekuntia liian aikaisin ja tuloksena oli ulosajo. Päätöserään siirryttiin Welhojen 8-5 johtoasemasta.

Päätöserässä Karhujen kiri ei kuitenkaan enää tuottanut tulosta ja erä kirjattiin lopulta kotijoukkueelle peräti 7-2 numeroin. Koko ottelu siis Welhoille maalein 15-7.

- Ensimmäinen erä oli virheiden värittämä. Joukkueet takoivat kömmähdysten jälkeen palloa verkkoon. Onnistuttiin tekemään yksi maali vastustajaa enemmän. Toisessa erässä sitten jäätiin täysin Welhojen jalkoihin. Meillä ei enää jalka liikkunut tarpeeksi hyvin. Lopun alkua oli Aapolle tuomittu ulosajo, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

- Päätöserässä sitten koitettiin jotain, mutta ei paukut riittäneet tänään. Ottelusarja ratkesi kyllä tuolla kotiluolassa tuohon tehottomuuteen. Kotipeli olisi pitänyt pystyä hoitamaan. Tämä oli tämmöinen kausi. Runkosarjassa onnistuttiin ihan hyvin, mutta näissä peleissä ei vielä paukut riittäneet, päättää Nylund.

Karhujen tehopisteet:
Saku Lahtinen 1+3
Benjamin Lepola 2+0
Juha Tikka 1+0
Kalle Santanen 1+0
Aapo Tamminen 1+0
Joni Halminen 1+0
Tuomas Puisto 0+1
Rasmus Österman 28 torjuntaa

Karhujen kausi päättyi kahteen karvaaseen pudotuspelitappioon. Runkosarjassa hienosti kolmanneksi taistellut joukkue ei tällä kertaa onnistunut yllättämään vastustajaansa. Karhut kiittää kaudesta kannattajiaan, tukijoita ja muita toiminnassa mukana olleita. Ensi kaudella taas nähdään!

Lue myös