Vuoden viimeisestä ottelusta tuloksena selkäsauna

Karhujen vuoden 2018 viimeisestä ottelusta muodostui todelliset turpakäräjät. Lauantaisesta hyvästä vireestä ei ollut sunnuntaina tietoakaan. Tuloksena oli kauden rumin tappio, kun LASB piti pisteet itsellään maalein 12-1.

Sunnuntain ottelun avauserä tarjosi kaksi maalia. Molemmat osumat syntyivät ensimmäisen kuuden minuutin aikana Karhujen päähän. Karhut sai erän puolen välin jälkeen mahdollisuuden hakea kavennusta ylivoimalla, mutta Henri Vilénin rangaistuksen kotijoukkue kesti.

Ottelun ratkaisut nähtiin toisen erän aikana. Ensin reilun viiden peliminuutin jälkeen LASB iski nopeasti kaksi maalia ja isännät olivat siirtynyt neljän maalin johtoon. Erän toisella puoliskolla kotijoukkue lisäsi johtoaan vielä kahdella ylivoimamaalilla. Viimeiselle erätauolle siirryttiin surullisista 6-0 -tappioasemista.

Päätöserässä LASB jatkoi Karhujen murjomista entisestään. Erän aikana pallo löysi tiensä porilaisten maaliin kaikkiaan kuudesti. Karhujen ottelun ainoasta maalista vastasi rangaistuslaukauksesta onnistunut Ville Salonen.

- Ei tästä pelistä painokelpoisia sanoja paljon ole, kommentoi pelin jälkeen Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Oltiin tänään todella haluttomia. Sen myötä olimme jokaisessa tilanteessa ainakin kuusi metriä vastustajaa perässä. Tiedä sitten miten paljon eilinen peli vaikutti suoritukseen, päättää Lehti.

Ville Salonen 1+0
Rasmus Österman 31 torjuntaa

Karhujen ottelut jatkuvat seuraavaksi ensi lauantaina, kun joukkue kohtaa elintärkeässä ottelussa Tampereella Kooveen. Otteluun järjestetään myös fanimatka. Lue lisää matkasta täältä.