• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut päättävät vuoden 2018 Lahden Suurhallissa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Salibandyliigan vuoden 2018 viimeinen kierros pitää sisällään neljä ottelua. Porilaisjoukkue kohtaa Lahden Suurhallissa LASBin.

Joukkueiden kauden ensimmäinen taisto Porissa oli tiukka ja se ratkesi vasta pelin viimeisten kolmen minuutin aikana. Kotijoukkueen 6-5 -johto kuihtui ja vieraat hakivat Porista täyden pistepotin 6-7 -vierasvoitolla. Ensimmäisen kohtaamisen tehokkaimpia pelaajia olivat kolmen tehopisteen Benjamin Lepola (Karhut 2+1), Joonatan Surakka sekä Tuure Ailio (LASB 1+2).

LASB on sarjataulukossa ennen sunnuntain ottelua kolme pistettä Karhujen edellä kahdentenatoista. Joukkue onnistui ennen joulua katkaisemaan kuuden ottelun tappioputkensa, kun Lahdessa pelatusta ottelusta Indians matkasi kotiin 9-4 -tappio niskassaan.

LASBin tehokkaimpana pelaajana on häärinyt 26 (17+9) tehopistettä kerännyt Rasmus Kainulainen. Kainulaisen lisäksi joukkueesta maaliverkkoja aktiivisimmin on heiluttaneet Perttu Koljonen 12 maalia sekä Roope Kainulainen 11 maalia. LASBin selkeä ykköstorjuja tällä kaudella on ollut 76,05 torjuntaprosentilla kaksitoista ottelua pelannut Kaapo Kettunen.

Karhut puolestaan palasi joulun vietosta lauantaina, kun Porissa pelattu ottelu EräViikinkejä vastaan venyi rankkareille asti. Porilaisjoukkueen pirteä esitys toi lopulta yhden sarjapisteen 8-9 -rankkaritappion jälkeen.

- Sunnuntaina on vastassa hyvin samankaltainen joukkue. Viimeksi ottelu ratkesi vasta aivan loppumetreillä, kommentoi ennen peliä Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Nyt on tavoitteena saada lauantain kaltainen hyvä taistelu ja peli-ilme joukkueeseen. Pienet virheet vielä, kun saadaan karsittua, niin meillä on täydet mahdollisuudet saada kerättyä pisteitä mukaan, päättää Lehti.

Karhujen ja LASBin välinen Salibandyliigan ottelu alkaa Lahden Suurhallissa kello 16:00. Ottelun kulkua voi seurata esimerkiksi Salibandyliigan tulospalvelun kautta.

Lue myös