Nokia järjesti turpakäräjät

Karhujen ja Nokian KrP:n ottelusta muodostui avauserän jälkeen painajainen kotijoukkueelle. Vierailija KrP kylvetti Karhuja urakalla ja tuloksena oli seuran liigahistorian suurinumeroisin tappio maalein 2-15.

Ottelun avauserästä muodostui vähämaalinen ja tasainen vääntö. Erän kahdesta maalista ensimmäisen iski kotijoukkue Karhut, kun peli oli ehtinyt vanheta vain 52 sekuntia. Juho Myllyharju onnistui ohittamaan KrP:n maalilla pelanneen Arvid Vonkin lähietäisyydeltä. Karhujen johto kesti vain puolitoista minuuttia, kun reilun kahden peliminuutin jälkeen erän viimeisen maalin teki vieraiden Henri Johansson. Ensimmäisen erän jälkeen tauolle siirryttiin tasatilanteesta 1-1.

Toisessa erässä Karhuja lyötiin urakalla. Kotijoukkueella ei onnistunut toisessa erässä mikään ja samaan aikaan vieraat iskivät tehokkaasti maaleja. Ottelun toisen 20 minuuttisen aikana nokialaiset iskivät pallon kaikkiaan kahdeksan kertaa Karhujen maaliin. Osumista kaksi syntyi ylivoimalla ja loput kuusi tasakentällisin.

Ottelun päätöserässä vieraiden maalijuhlat saivat jatkoa. Erän ainoasta Karhujen tekemästä maalista vastasi Markus Hautaoja. KrP puolestaan juhli kaikkiaan kuudesti erän aikana. Puolet kolmannen erän maaleista oli ylivoimaosumia.

- Ensimmäinen erä oli meiltä hyvä. Yksi kauden parhaista aloituksista, kommentoi pelin jälkeen Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Toisessa erässä tapahtui sitten totaalinen romahdus. Tuntuu siltä, että pelaajat luovuttivat aivan liian aikaisin. Kolmas erä oli sitten taas pelkkää pelailua.

- Tämä viikonloppu oli toisinto viime viikosta. Hyvä peli lauantaina ja sitten totaalinen floppi sunnuntaille, päättää Lehti.

Pahiten Karhuja sunnuntaina kurittivat viiden tehopisteen Joona Rantala (4+1) ja Henri Johansson (2+3).

Karhujen tehopisteet:
Juho Myllyharju 1+0
Markus Hautaoja 1+0
Eero Harjula 0+1
Eero Vanhatalo 0+1
Roope Mutka 26 torjuntaa
Karhujen ottelut jatkuvat seuraavaksi vieraskaukalossa, kun joukkue matkaa ensi lauantaina hallitsevan Suomen mestarin Classicin vieraaksi Tampereelle.