• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut sopimukseen Arvid Vonkin kanssa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut Karhujen kanssa vuoden jatkosopimuksen. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Vonkilla on tilillä 138 ottelua Salibandyliigassa, sekä 47 ottelua Divarissa. Hän on Karhujen kasvatti ja Karhujen lisäksi hän on edustanut Salibandyliigassa Koovee:ta ja Nokian KrP:tä. Vonk debytoi Karhujen maalilla Salibandyliigassa jo kaudella 2011–2012, vain 17-vuotiaana.

Vonk on hyvillä fiiliksillä sopimuksesta. ”Itsellä on vielä vuosi koulua jäljellä Raumalla ja tyttöystävän kanssa asutaan siellä, niin Karhut on senkin kautta hyvä vaihtoehto. Mielestäni meillä on hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Lähdetään taistelemaan kotiedusta ja playoffeissa mennään peli kerrallaan.”

Vonk on edustanut myös Hollannin maajoukkuetta viime vuoden MM-karsinnoissa. ”Hollannin maajoukkueella meni vuoden suunnitelmat uusiksi koronan takia. Leirityksiä ja harjoituspelejä järjestetään sen mukaan, mikä tilanne koronan kanssa on. Tällä hetkellä en osaa vielä sanoa, koska on seuraava tapahtuma maajoukkueen kanssa, mutta aivan varmasti olen innokkaasti mukana”, Vonk kertoo.

Viime kaudella Vonk kuului valmentaja Pekka Nylundin luottopelaajiin ja oli Karhujen ykkösmaalivahti.

"Vonkin sopimus oli tärkeimpiä sopimuksia saada tehdyksi tulevaa kautta silmällä pitäen. Nyt meillä on maalivahtiosasto huippuluokkaa divariin. Arvid on erittäin pedantti kaveri joka suhteessa. Hän tuo koko organisaatioon aimo annoksen huippu-urheilijan asennetta omalla päivittäisellä tekemisellään", päävalmentaja Pekka Nylund kommentoi.


Karhujen sopimustilanne 12.8.2020:

Pelaajat:
Juuso Ahola
Tomi Bergendahl
Joni Halminen
Tuomas Huhtala
Tomi Jerkku
Niko Järvenpää
Janne Kuusiluoto
Erkka Marjamäki
Juho Myllyharju
Tuomas Puisto
Vertti Rautava
Kalle Santanen
Julius Tuominen
Eero Vanhatalo
Jankke Virtala
Ville Salonen
Tatu Ruohonen
Heikki Vanhatalo
Henry Stenfors
Roni Tuomela
Arvid Vonk

Toimihenkilöt:
Pekka Nylund, vastuuvalmentaja
Jani Rajala, valmentaja
Juhani Honkavuo, fysioterapeutti
Aapo Tamminen, fysioterapeutti
Markku Aho, joukkueenjohto
Ville Pietilä, joukkueenjohto
Timo Aaltonen, huolto
Teemu Helin, huolto
Ilona Heinilä, viestintävastaava
Marika Sukeva, viestintävastaava

Lue myös