• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhukapteenisto kaudelle 2021-2022

Karhujen kapteenistossa jatkavat viime vuoden tapaan Eero Vanhatalo (C), Ville Salonen (A) sekä Arvid Vonk (A). Lisäksi Kalle Santanen (A) palaa takaisin Karhukapteenistoon.

 

Karhujen kapteenina myös liigakentillä jatkaa Eero Vanhatalo. Vanhatalo kertoo, että kapteeninauhan käteen laittaminen myös liigakentillä tuntuu hyvältä. ”Iso kunnia olla Karhukapu!” Hän kuvailee itseään kapteeniksi, joka on periksiantamaton ja joka johtaa esimerkillään kentällä. Vanhatalo lähtee hyvin mielin tulevaan liigakauteen. ”Mukava päästä vääntämään taas parhaita vastaan. Joukkueena lähdetään tavoittelemaan sarjapaikkaa ensi kauden F-liigassa”, hän kertoo.

 

Ville Salonen on joukkueen kokeneimpia pelureita. Hän kertookin kapteenistoon kuulumisen olevan aina kunnia-asia. ”Hyvillä mielin tulevaan liigakauteen, hieno päästä pelaamaan taas, kun on yleisöä paikalla.” Karhujen vahvuudeksi liigassa Salonen mainitsee periksiantamattomuuden.

 

Myös Arvid Vonk kuului viime kaudella Karhujen kapteenistoon. ”Kunnia kuulua kapteenistoon. Varsinkin, kun tämä on ensimmäinen kokonainen kausi liigakentillä kasvattiseurassa.” Maalivahtina kapteenin rooli on hieman erilainen. ”Ei välttämättä pääse pelin aikana niin paljon puhumaan joukkuekavereiden kanssa. Maalivahtina yritän vain auttaa joukkuetta voittamaan pelin.” Vonk kertoo olevansa todella innoissaan tulevasta liigakaudesta. ”Melko paineeton tila, koska ollaan nousijajoukkue. Tavoite on tietysti, että Karhut pelaa myös ensi vuonna liigaa ja sitä lähdetään tavoittelemaan.”

 

Kalle Santanen valittiin Karhukapteenistoon pienen tauon jälkeen. Hän oli kapteenina Karhuissa, kun joukkue voitti edellisen kerran Divarin mestaruuden kaudella 2017-2018. ”Kapteenistoon kuuluminen tuntuu hyvältä. Eerolle koitetaan parhaan mukaan olla tukena, ja omalla tekemisellä olla esimerkkinä kaikissa tapahtumissa.” Santanen kertoo, että valmistautuminen liigakauteen on ollut hyvä. ”Kesä reenattiin fysiikka edellä ja se ehkä hiukan näkyi ensimmäisissä harjoituspeleissä. Onneksi viimeisestä pelistä saatiin hyvä tulos.” Myös Santanen lähtee hyvillä mielin tulevaan liigakauteen. ”Kiva päästä pelaamaan korkeimmalla tasolla, ja päästä haastamaan lajin huippuja. Ja upeaa päästä Urheilutalolle kotiyleisön eteen!”, hän päättää.

 

Karhut - EräViikingit tänään 19.9.2021 klo 17:00 Porin Urheilutalolla!Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös