• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut aloittaa F-liigakauden sunnuntaina Porissa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

F-liiga käynnistyy sunnuntaina 19.9.2021. Karhut saa vastustajakseen EräViikingit Helsingistä. Ottelu alkaa klo 17:00 Porin Urheilutalolla.

 

ErVin sijoitus viime kaudella oli runkosarjan yhdeksäs. Joukkueen paras pistemies oli Markus Salmi tehoin 23+12=35. Hän siirtyi kuitenkin tälle kaudelle pelaamaan Jyväskylän Happeen riveihin. Seuraavaksi tehokkaimmat olivat Jani Kukkola (11+20=31) sekä Joonatan Lindholm (12+14=26). Joukkueen nimekkäimmät pelaajat lienevät juuri Kukkola sekä Lauri Kapanen. Pääkallo.fi (salibandysivusto) arvioi kausiennakossaan Kapasen joukkueensa tähtipelaajaksi.

 

Veikkausuutisten ennakossa ErVi on povattu runkosarjan sijoille 7.-9., kun taas Karhut puolestaan sijoille 11.-12. Pääkallo.fi sen sijaan veikkaa ErViä sijalle 7. ja Karhuja sijalle 12. Karhujen paras pistemies viime kaudella Divarin runkosarjassa oli Tomi Jerkku tehoin 29+17=46. Seuraavaksi tehokkaimmat olivat Eero Vanhatalo (27+15=42 ja Juuso Ahola (15+17=32). Karhujen tähtipelaaja Pääkallon mukaan on Jerkku.


Karhujen kapteenina jatkaa viime vuoden tapaan Eero Vanhatalo. Vanhatalo lähtee hyvin mielin kauden aloitukseen. ”Hienoa päästä vääntämään tosissaan. ErViä vastaan ollaan pelattu vaan viime liigavisiitillä, mutta heillä on kokenut runko ja taitavia pelaajia eli kova matsi varmasti tulossa. Vanhatalo uskoo, että pelin ratkaisee se, kumpi voittoa haluaa enemmän ja veikkaa tulokseksi 5-4 Karhuille. Ottelun kuumimmaksi Karhuksi Vanhatalo nimeää Kalle Santasen.

 

SU 19.9.2021 KLO 17:00 KARHUT - ERäVIIKINGIT (Urheilutalo, Pori)

Karhujen otteita voit seurata myös Ruutu+ -kanavalta:
https://www.ruutu.fi/stream/3919509

 

Myös F-liigan tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/239255/yhteenveto/

 

Sunnuntaina on mahdollista kuitenkin päästä katsomaan salibandya ja F-liigaa taas paikanpäälle Porin Urheilutalolle. ”Tulkaa kattoo maailman parasta salibandyy Poriin!”, toivoo kapteeni Eero Vanhatalo.


Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös