• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut valmistautuu kauteen 2022-2023

📸: Juhani Järvenpää


Karhut on aloittanut kauden 2022-2023 rakentamisen. Ensimmäisenä pelaajasopimuksen on tehnyt maalivahti Patrik Suonpää. Hänen sopimuksensa kattaa kuluvan loppukauden sekä ensi kauden (optio myös kaudesta 2023-2024).

 

Patrik Suonpää on 18-vuotias NTK:n (Nakkila) kasvatti. Salibandyssä hänellä on menossa seitsemäs kausi. Suonpää pelaa P21 SM-sarjaa Karhuissa. Hänen torjuntaprosenttinsa on 78,54, 15 pelatun ottelun jälkeen. ”Kausi alkoi nihkeästi kolmella häviöllä, mutta sen jälkeen on tasaiseen tahtiin otettu pisteitä ja nyt ollaan sarjassa sijalla kuusi”, hän kertoo.

Suonpää on hyvillä fiiliksillä edustukseen tekemästään sopimuksesta ja sanoo sen tuovan lisää motivaatiota treenata. ”Edustusjoukkueessa on kovempi tempo, joten odotan kehittyväni kovan työnteon tuloksena.” Suonpää on ollut jo kahdesti tälläkin kaudella mukana Karhujen kokoonpanossa toisena maalivahtina. Tulevaisuuden tavoitteeksi salibandyssä hän kertoo pelaamisen hyvällä tasolla miehissä/junnuissa. Suonpään sopimus on muotoa 2+1.

Päävalmentaja Pekka Nylundin kuvaus Suonpäästä: ”Patrik on ollut loistavalla asenteella mukana edarin treeneissä aina tarvittaessa ja myös koppi tarttuu mukavasti, joten nuorella miehellä on varmasti valoisa tulevaisuus lajin parissa!”

 

Karhut painii muiden liigajoukkueiden tapaan koronan keskellä talouden kanssa. Yleisömäärät ovat olleet heikkoja alkukauden ja nyt F-liiga jatkuu koronarajoitusten kiristyttyä tyhjille katsomoille, sillä ottelutapahtumien järjestäminen yleisölle on toistaiseksi kielletty. Myös ottelusiirtoja on jouduttu F-liigassa tekemään, mutta pääasia on kuitenkin se, että pelit saavat jatkua. Mutta taloustilanne on siis erittäin haastava. Joukkue toivookin kaiken mahdollisen yleisön, kannattajien ja muiden yhteistyökumppanien tuen tässä vaikeassa tilanteessa. Taloudellinen tuki on välttämätöntä toiminnan turvaamiseksi kauden loppuun saakka.

 

Valmistautuminen kauteen 2022-2023 on siis aloitettu. Seuralla on myös selvittelyn alla mahdollisen toiminnanjohtajan palkkaus. Tällä viikolla on luvassa vielä lisää sopimusuutisia, pysykäähän kuulolla! 🐻
Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös