• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Taistelu ensi kauden F-liigapaikasta jatkuu keskiviikkona


Kuva: Juhani Järvenpää

Karhut saa vieraakseen keskiviikkona 2.3.2022 Tikkurilan Tiikerit Vantaalta. Ottelu alkaa klo 18:30 Porin Urheilutalolla! Karhut toivoo yleisön runsasta läsnäoloa paikanpäälle seuraamaan tärkeää ottelua!

 

Tiikerit on sarjataulukossa viimeisenä kuudella pisteellä ja tippuu varmuudella ensi kaudeksi Divariin. Joukkueen tehokkaimmat ovat Kevin Starck 12+12=24 ja Christian Remes 15+8=23. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen marraskuussa Vantaalla päättyi Karhujuhliin jatkoajalla. Loppulukemat olivat tuolloin 4-5.

 

Karhut voitti lauantaina Steelersin Hämeenlinnassa ja on nyt sarjataulukossa sijalla 12 eli karsijan paikalla (16 sarjapistettä). Kaikki mahdollisuudet suoraan säilymiseenkin vielä on, sillä Nurmon Jymy on vain kolmen pisteen päässä Karhujen yläpuolella. Karhujen tehokkaimmat ovat Juuso Ahola 21+17=38 (F-liigan pistepörssin sijalla kymmenen) ja Tomi Jerkku 21+13=34.


Karhujen Juho Myllyharju kertoo tunnelmien olevan hyvät tärkeän ottelun alla. ”Ollaan voittoputkessa ja voitetaan myös tämä Tiikerit-ottelu melko varmasti. Tiikerit on hyvä joukkue, joka pelaa hienoa peliä ja etenkin laukoo tarkkoja vetoja. Voiton ratkaisee todennäköisesti se, kumpi pystyy valmistautumaan otteluun paremmin.” Myllyharju veikkaa ottelun lopputulokseksi 17-2 Karhuille.
🐻 Ottelun kuumin Karhu: ”Kuumin Karhu on valmentaja Pekka ”Professori” Nylund. Hän tietää kaiken siitä, mitä valmentaminen huipulla vaatii.”

 

Tervetuloa kannustamaan Karhut voittoon! 🐻

 

KE 2.3.2022 KLO 18:30 KARHUT - TIIKERIT (Urheilutalo, Pori)

Ottelu on nähtävissä Veikkaus-TV:ltä:
https://www.veikkaus.fi/fi/veikkaustv/salibandy

Lisäksi F-liigan tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/239038/yhteenveto/

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös