• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Annila, Levola ja Tommila jatkavat Karhuissa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Eetu Annila, Daniel Levola sekä Aatu Tommila pukevat Karhupaidan ylleen myös ensi kaudella. Sopimukset kattavat kauden 2022-2023.

 

Eetu Annila tuli Vaasasta Poriin viime kaudella ja debytoi F-liigassa. Kaudella 2017-2018 hän pelasi kasvattajaseurassaan SB Vaasassa viisi Divaripeliä. Hänellä on siis enemmän otteluita pelattuna F-liigassa kuin Divarissa. Annila on 22-vuotias hyökkääjä, joka kuvailee itseään isokokoiseksi ja vahvaksi rouhijaksi, joka aina välillä pystyy joitain pisteitäkin tekemään.

”Hyvät fiilikset sopimuksesta. Halu jatkaa Karhuissa tuntuu oikealta valinnalta. Uskon joukkueen menestymiseen lähivuosina”, Annila kertoo. Tulevalta kaudelta Annila odottaa nousujohteisen kauden pelaamista ja pitkää kevättä. ”Näytetään, mihin pystytään!” Omat tavoitteet ensi kaudelle: ”Saada paljon peliaikaa ja sitä kautta tehoja irti sekä auttaa joukkuetta niin paljon kuin mahdollista.”

Karhujen päävalmentaja Jani Rajala on tyytyväinen jatkosopimuksiin. ”Eetun viime kausi oli mielestäni todella onnistunut. Kesällä Vaasasta saapunut hyökkääjä lunasti kovalla työllä oman paikkansa Liigajoukkueessa ja oli lähes vakikalustoa pelaavassa kokoonpanossa. Divarissa voi tulla kovaa jälkeä, kun saadaan vielä monipuolistettua nuoren miehen pelaamista. Tästä Vaasan miehestä on vielä paljon hyötyä porilaiselle salibandylle.”

Liigaotteluita yhteensä:  24 (tehot 4+4=8)
Divariotteluita yhteensä:  5 (tehot 0+0=0)

 

 

Daniel Levola on Karhujen kasvatti, mutta hän kävi pelaamassa Classicin junioreissa kausilla 2018-2021. Viime kaudella tämä 20-vuotias puolustaja palasi kuitenkin takaisin kasvattajaseuraansa. Divaripelejä Levolla ei ole vielä alla, joten hän debytoi tulevalla kaudella kyseisessä sarjassa. Levola pystyy ikänsä puolesta pelaamaan ensi kaudella myös P22 SM-sarjaa. Levola kuivailee itseään fyysiseksi, perusvarmaksi pakiksi, jolta löytyy myös välillä hyvä kuti.

”Hyvät on fiilikset, että pääsee jatkamaan joukkueessa”, Levola kommentoi. Levolan sai jatkamaan Karhuissa halu saada isoa roolia ja kehittyä pelaajana sekä joukkueena, jotta nousu tulisi takaisin F-liigaan. ”Karhut on tähän mainio paikka.” Levola odottaa tulevalta kaudelta enemmän voittoja kuin häviötä. ”Toivon mukaan päästään taas keväällä pelaamaan F-liigapaikasta. Toki tällä kertaa nousijan roolissa, mutta uskon, että se sopii meille paremmin”, Levola pohtii. Henkilökohtaiset tavoitteet tulevalle kaudelle Levolalle on selvät: ” Saada paikka kolmesta pelaavasta kentästä ja kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon.”

”Dani oli Liigassa mukana koko kauden ja vastuutakin tuli hyvin. Danin vahvuuksia on ehdottomasti laadukas syöttäminen ja hän pelaa varmasti oman tonttinsa. Divarin myötä pieni rohkeus lisää ja varmasti pystyy tekemään myös tulosta enemmän”, kuvailee Rajala Levolaa.

Liigaotteluita yhteensä:  25 (tehot 1+1=2)

 

Aatu Tommila pelasi loppukauden Rauman SalBan Divarijoukkueessa. Hän palaa kuitenkin nyt takaisin Karhupaitaan tulevalle kaudelle. Tommila on 21-vuotias, oikealta laukova Karhujen oma kasvatti, joka viihtyy pääasiassa hyökkääjän tontilla. Tommila kuvaileekin itseään taitavaksi pelaajaksi ja hyväksi maalintekijäksi, jolta löytyy paljon halua kehittyä.

”Mahtavat fiilikset tietysti jatkaa kasvattajaseurassa ja aina on kunnia pukea Karhupaitaa päälle! Joukkueessa on paljon hyviä ystäviä ja näen joukkueessa potentiaalia tulevalle kaudelle. Karhuissa on myös tällä hetkellä itselle paras paikka kehittyä ja tietysti Karhuilta löytyy myöskin Suomen parasta fysiikkavalmennusta, mitä itse tarvitsen!”, kommentoi Tommila sopimustaan. Tulevalta kaudelta Tommila odottaa nälkäistä Karhua, joka taistelee kaikissa peleissä voitosta. ”Eniten toivon yleisön löytävän takaisin Urheilutalolle kannustamaan Karhuja voittoon!” Tommila kertoo tulevan kauden henkilökohtaisiksi tavoitteiksi pelata ehjä 26 runkosarjaottelun kausi. "Ja siihen kylkeen voisin 15 maalia tehdä porilaisyleisön iloksi”, hän päättää.

”Aatu siirtyi kesken kauden Rauman SalBaan lainalle ja teki Divarissa yhdeksään peliin 16 pistettä. Aatulla on iso nälkä lajin suhteen ja uskon, että ”ISO” painaa palloa hattuhyllylle ensi kaudella monta kertaa. Hienoa, että Aatu jäi Poriin ja Karhuihin”, iloitsee Rajala.

Liigaotteluita yhteensä:  11 (tehot 0+1=1)
Divariotteluita yhteensä: 26 (tehot 18+15=33)

 

 

Sopimuksia luvassa lisää ensi viikolla!

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös