• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Eero Vanhatalolle jatkosopimus


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen pitkäaikainen kapteeni Eero Vanhatalo on tehnyt sopimuksen myös ensi kaudelle.

 

Eero Vanhatalon kasvattajaseura on Siikaisten Sisu. Kaudella 2013-2014 hän on kuitenkin siirtynyt jo Karhujunioreihin ja on siitä lähtien edustanut seuraa. Vanhatalo on toiminut myös kapteenina Karhuissa jo useamman vuoden. Tämä 24-vuotias rightin hyökkääjä kuvailee itseään pelaajana kahdensuunnan laituriksi, joka pystyy joskus tehojakin tekemään.

”Hyvät fiilikset totta kai, aina hienoa laittaa Karhupaita päälle”, Vanhatalo sanoo. Karhuissa hänet sai jatkamaan siviiliasiat. ”Opinnot ovat alkaneet juuri SAMK:ssa. Helppo oli kuitenkin tehdä sopimus Karhujen kanssa, onhan seurasta tullut tärkeä tämän melkein 10 vuoden aikana.” Odotuksista ja tavoitteista tulevalle kaudelle Vanhatalo kertoo seuraavaa: ”Odotan, että pystymme taistelemaan joukkueen kanssa sarjan kärkipaikoista. Henkilökohtaisena tavoitteena on pelata ehjä kausi. Viime kausi oli itsellä rikkonainen sekä hankala terveyssyiden vuoksi, jotka nyt toivottavasti ovat takanapäin. Pyrin olemaan valkun luottopeluri ja koitan tehdä siinä sivussa muutaman maalin!”

Karhujen päävalmentaja Jani Rajala on tyytyväinen sopimukseen. ”Eeron jatko Karhuissa maistuu todella hyvältä. Varmasti ottajia olisi ollut paljon muualtakin. Myös joukkueen rakentamisen ja tulevaisuuden vuoksi tämä on tärkeä palanen kokonaisuutta ajatellen. Eero tuo joukkueeseen taistelun ja sisun lisäksi paljon kokemusta ja odotan häneltä vastuuta niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.”

Liigaotteluita yhteensä:    48 (tehot 18+16=34)
Divariotteluita yhteensä: 104 (tehot 73+43=116)

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös