• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen Inssi-Divari -kausi alkaa Hämeenlinnassa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Salibandyn Divari, uudelta nimeltään Inssi-Divari alkaa 17.9.2022. Karhut aloittaa vieraspelillä viime kaudelta tutun Hämeenlinnan Steelersin vieraana. Ottelu on nähtävissä uudelta SalibandyTV:ltä ilmaiseksi klo 17:00 alkaen!

 

Sekä Karhut että päivän vastustaja Steelers tippuivat molemmat viime kauden päätteeksi F-liigasta. Vastustajat ovat toisilleen siis hyvinkin tutut, vaikka molemmat joukkueet ovatkin kokeneet paljon muutoksia pelaaja- sekä valmentajarintamalla. Joukkueet ovat saaneet uusia kasvoja ja samalla myös nuorentuneet. Onkin mielenkiintoista nähdä nämä uudistuneet joukkueet jälleen vastakkain sarjaporrasta alempana. Viime kaudella väännöt olivat tasaisia. Karhut ottivat kuitenkin voitot molemmista kohtaamisista, Porissa lukemin 8-5 ja Hämeenlinnassa lukemin 3-8.

 

Steelers sijoittui viime kaudella F-liigan runkosarjan sijalle 13, joka tarkoitti suoraa tippumista F-liigasta. Joukkueen tehokkaimmat olivat Teuvo Kinnunen 25+15=40, Valtteri Molkka 18+12=30 ja Markus Sipronen 8+13=21. Kyseisiä herroja ei kuitenkaan enää nähdä Steelersin riveissä tällä kaudella. Vastustajan riveissä on kuitenkin edelleen myös porilaisille hyvinkin tuttu kasvo menneiltä vuosilta. Markus Hautaoja on porilaislähtöinen, Karhuissa usean vuoden viihtynyt hyökkääjä, joka siirtyi Hämeenlinnan Steelersiin kaudella 2019-2020.

 

Karhut sijoittui F-liigassa viime kaudella sijalle 12 ja koki puolestaan tippumisen karsintojen kautta, kun Helsinkiläinen Hawks tiputti porilaiset jo karsintojen ensimmäisessä vaiheessa Divariin. Karhujen tehokkaimmat F-liigan runkosarjassa olivat Juuso Ahola 25+22=47, Tomi Jerkku 27+16=43 ja Tuomas Huhtala 16+10=26. Ahola pelaa nykyään Nokian KrP:n riveissä, mutta Jerkku ja Huhtala edustaa tälläkin kaudella Karhuja.

 

”Hyvät tunnelmat matsista. Pienet sairastamiset ja loukit vaikuttavat kokoonpanoon, mutta kyllä Hämeenlinnasta mennään voitto hakemaan. Steelers on F-liigasta viime kaudelta hyvinkin tuttu. Joukkue on muuttunut aika paljon, joten vaikea sanoa tarkkaan Steelersin iskukykyä. Keskitytään omaan peliin ja sitä kautta ollaan valmiina, kun pilli soi”, kertoo Karhujen päävalmentaja Jani Rajala ennakkotunnelmia otteluun.

 

 

LA 17.9.2022 KLO 17:00 STEELERS- KARHUT (Iittala-halli, Hämeenlinna)

Ottelu on nähtävissä ilmaiseksi SalibandyTV:ltä:
https://www.salibandy.tv/

Inssi-Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/inssidivari/tulospalvelu/ottelut/284339/live

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös