• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut matkaa Helsinkiin Hawksin vieraaksi


Kuva: Juhani Järvenpää

Karhut kohtaa tiistai-iltana 27.9.2022 Helsingissä viime kaudelta tutun Hawksin. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä ilmaiseksi klo 18:30 alkaen!

 

Karhut kohtaa kauden kolmannessa ottelussa viime kauden F-liigakarsinnoista tutun Hawksin. Hawks sijoittui Divarissa seitsemänneksi ja pääsi viimeisenä joukkueena mukaan F-liigakarsintoihin. Sarjan ainoana F-liigajoukkueena Karhut valitsi Hawksin ensimmäisessä vaiheessa vastustajakseen, mutta Hawks tiputti ison pommin ja Karhut Liigasta viidennessä ja ratkaisevassa ottelussa. Karhuilla on siis varmasti paljon hampaankolossa, joten tulemme näkemään mielenkiintoisen kamppailun.

 

Hawks on ottanut kauden alkuun kaksi voittoa. Tiikerit kaatui vieraissa lukemin 0-9 ja Koovee niin ikään vieraissa 1-6. Tehokkaimmat pistemiehet Hawksilla ovat olleet Jasse Tuunanen, 4+2=6 ja Sakari Kataja-Rahko, 2+3=5. Hawksin riveissä nähdään myös aikanaan Karhupaidassakin esiintynyt Ville Heino.

Myös Karhuilla on kaksi voittoa alla. Karhujen pistepörssin kärjessä on Tomi Jerkku, 3+6=9 ja Tuomas Huhtala, 4+2=6.

 

”Vastassa on varmasti sarjan kovimpia joukkueita. Pitää lähteä todella nöyrästi liikkeelle ja keskittyä jokaiseen vaihtoon ja jokaiseen ratkaisuun tarkasti”, miettii Karhujen päävalmentaja Jani Rajala. Rajalan mukaan Hawks puolustaa kurinalaisesti ja myös iskee vastaan laadukkaasti. ”Joukkueena yritetään löytää oikea tapa pelata taktisesti ja näin olleen tehdä pelistä meidän näköinen. Mielenkiintoinen kamppailu tulossa varmasti”, Rajala päättä.

 

 

TI 27.9.2022 KLO 18:30 HAWKS - KARHUT (AC Myllypuro, Helsinki)

Ottelu on nähtävissä ilmaiseksi SalibandyTV:ltä:
https://www.salibandy.tv/

Inssi-Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284357/live

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös