• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut lähtee keskiviikkona Tiikerien vieraaksi


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhuilla on edessä keskiviikkona 12.10.2022 reissu Vantaalle, Tikkurilan Tiikerien luokse. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 18:30 alkaen!

 

Myös Tiikerit on viime kaudelta tuttu joukkue Karhuille. Tiikerit tippui kauden päätteeksi F-liigasta suoraan, jäätyään sarjan jumbosijalle. Viime kauden kohtaamisissa Karhut olivat molemmissa parempia. Vantaalta irtosi 4-5 jatkoaikavoitto ja Porissa ottelu päättyi selkeään 11-4 voittoon. Joukkueet kohtaavat nyt siis sarjaporrasta alempana.

 

Tällä kaudella Tiikerit on kerännyt kuudesta pelatusta ottelusta vain yhden sarjapisteen ja löytyy sarjataulukosta sijalta 13. Tehokkaimmat pelimiehet ovat olleet Otto Blomqvist, 3+6=9 ja Miika Iskanius, 2+4=6. Karhut on sarjassa tällä hetkellä viidentenä 12 sarjapisteellä (viisi pelattua ottelua). Tehokkaimmat pelaajat Karhuilta ovat olleet Tomi Jerkku, 6+8=14 ja Tuomas Huhtala, 9+4=13.

 

”Hyvillä mielillä lähdetään Tikkurilaan. Sunnuntai palauteltiin LNM-pelistä ja tiistaina vedettiin hyvä lajitreeni. Tarkoituksena olisi lähteä pelaamaan hyvä 60min ja kotiin kelpaa vain 3 pistettä! Tiikereiltä löytyy pelimiehiä paljonkin ja ovat mielestäni alisuorittaneet alkukauden osalta. Mutta jälleen kerran, keskitytään siihen omaan tekemiseen, joka luo pohjan tapella pisteistä joka pelissä”, kertoo Karhujen päävalmentaja Jani Rajala lähtökohtia otteluun.

 

 

KE 12.10.2022 KLO 18:30 TIIKERIT - KARHUT (Tikkurilan Urheilutalo, Vantaa)

Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä:
https://www.salibandy.tv/

Inssi-Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284333/live

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös