• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Ampparit saapuu Poriin Karhujen vieraaksi


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut pelaa taas kotikaukalossaan sunnuntaina 16.10.2022. Vieraaksi saapuu O2-Jyväskylä. Ottelu alkaa klo 16:00 Porin Urheilutalolla.

 

Karhut ja O2 on kohdannut viimeksi kaudella 2020-2021. Tuolloin kauden molemmat kohtaamiset päättyivät Karhujen voittoon. O2 sijoittui viime kaudella Divarin runkosarjan kahdeksanneksi, jääden F-liigakarsintojen ulkopuolelle.

Ampparit on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena. Otteluita on pelattuna kuusi, joista on kertynyt 12 sarjapistettä. Inssi-Divarin pistepörssin toiselta sijalta löytyy O2:n Aatu Knuuti tehoin 8+10=18. Joukkueen toiseksi paras pistemies on Marius Niemelä tehopistein 5+6=11.

 

Karhut on sarjan toisena. Otteluita on pelattu myös kuusi ja pisteitä kertynyt 15. Inssi-Divarin pistepörssin kolmantena on Tomi Jerkku, tehoin 8+8=16. Kuudennelta sijalta löytyy Tuomas Huhtala, tehoin 10+4=14.

Keskiviikkona haettiin sovitusti pinnat Vantaalta ja tarkoitus olisi sama myös sunnuntaina kotipelissä. Keskiviikkona peli vähän hajosi välillä, joten yritetään sitäkin parantaa sunnuntaina. Jyväskylästä saadaan varmasti nuori ja innokas joukkue vastaan, jolla maukas voitto Kooveesta lauantailta alla, joten hereillä pitää olla. Sunnuntaina kannattaa seurata Kuusiluodon johtamaa viisikkoa, joka varmasti jatkaa siitä mihin keskiviikkona jäi!”, kuvailee Karhujen päävalmentaja Jani Rajala ennakkoasetelmia sunnuntaille.

 

Tervetuloa Urheilutalolle kannustamaan Karhut voittoon! 🐻

 

 

SU 16.10.2022 KLO 16:00 KARHUT – O2-JYVäSKYLä (Urheilutalo, Pori)

Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä:
https://https://www.salibandy.tv/

Inssi-Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284290/live

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös