Karhuille täysi pistepotti Kirkkonummelta

Karhut haki lauantaina voiton ja kolme sarjapistettä Rangersilta. Ottelun alku oli tasainen, mutta toisessa erässä Karhut karkasivat. Loppulukemat illan päätteeksi olivat 4-9.

Karhujen Tuukka Haudanlampi aloittaa ottelussa maalinteon noin viiden minuutin pelaamisen jälkeen. Syöttöpisteen tähän saa Eero Vanhatalo. Tämän jälkeen Karhut kuitenkin jäähyilee ja Rangers kuittaa tästä pelin tasoihin. Seuraavana on Eetu Annilan vuoro viedä Karhut johtoon. Syöttäjäksi merkitään Aatu Tommila. Rangers kuitenkin tasoittaa jälleen. Tämän jälkeen Annila ja Tommila ovat toistamiseen asialla, kun Karhut menee 3-2 johtoon. Näihin lukemiin päätetään myös ensimmäinen erä.

”Ensimmäinen erä oli vielä vähän tutkailua ja pelimme ei ihan täysillä lähtenyt käyntiin, vaikka saatiinkin luotua muutama hyvä maalipaikka kolmen tehdyn lisäksi”, kertaa Karhujen päävalmentaja Jani Rajala ottelun ensimmäistä erää.

Toisessa erässä Karhut takoo maaleja tasaiseen tahtiin. Ensin Vanhatalo vie Karhut 2-4 johtoon. Tämän jälkeen hän syöttää Janne Kuusiluodolle ja lukemat ovat 2-5. Seuraava maali on Tuomas Huhtalan, johon syötön saa Tomi Jerkku. Lukemat 2-6 pakottaa Rangersin ottamaan aikalisän. Tuloksena on kuitenkin jälleen maali Karhuille. 2-7 johtoon Karhut vie Tommila Jussi-Pekka Raitasen syötöstä. Tämän jälkeen Karhut jäähyilee ja Rangers kuittaa tästä jälleen. Kun erää on jäljellä yksi sekunti, laittaa Vanhatalo vielä illan toisen maalinsa sisään Daniel Levolan syötöstä. Erän loppulukemiksi jää siis 3-8.

”Toinen erä oli meidän parasta antia ja luotiin kyllä laadukkaita maalipaikkoja kolmen viisikon voimin vaihdosta toiseen. Sanoisinko, että kaveri oli pahasti perässä”, miettii Rajala.

Kolmannen erän alkuun Rangers vaihtaa maalivahtia. Erä onkin tasaisempi molempien tehdessä vain yhden maalin. Ensin Rangers kaventaa tilanteen 4-8:aan ja erän puolivälin paikkeilla Annila viimeistelee illan hattutemppunsa Raitasen syötöstä. Ottelu päättyy siis lukemiin 4-9 ja Karhut lähteen Poriin taas kolme sarjapistettä rikkaampana.

”Kolmas erä oli sitten taas tasaisempi, mutta tässäkin erässä viimeistely olisi voinut olla parempi”, Rajala pohtii.

Ottelussa Karhujen parhaana pelaajana palkittiin tehot 2+2 tehnyt Eero Vanhatalo. Lauantaina 29.10.2022 pelataan taas Porissa. Vastustajaksi saapuu SaiPa Lappeenrannasta. Ottelu alkaa klo 16:00 Urheilutalolla. Tervetuloa! 🐻

”Kolme pistettä mukaan ja erityismaininta koko kolmoskentälle.” Rajala kehuu erityisesti nuorta keskushyökkääjää Jussi-Pekka Raitasta. ”Hän pelasi ensimmäisen miesten Divaripelin ja kirjautti 0+2, joten loistava esitys. Viikon päästä lauantaina jatketaan Porissa SaiPaa vastaan”, Rajala päättää.