• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut lähtee hakemaan pisteitä Kirkkonummelta


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut suuntaa lauantaina 22.10.2022 Kirkkonummi Rangersin vieraaksi. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 18:00 alkaen!

 

Karhut ja Rangers ovat edellisen kerran kohdanneet kaudella 2020-2021 Divarin finaalisarjassa, jonka Karhut vei otteluvoitoin 3-1 ja nousi F-liigaan. Viime kaudella Rangers oli runkosarjan 12., joka tarkoitti puolestaan Divarikarsintoja. Rangersi kuitenkin selvitti tiensä karsintojen kautta Inssi-Divariin myös tälle kaudelle.

 

Seitsemän ottelun jälkeen Karhut on sarjassa toisena 18 pisteellä. Rangersilla on pelattuja otteluita myös seitsemän ja pisteitä on kertynyt 12. Tämä tarkoittaa sarjataulukossa sijaa seitsemän. Inssi-Divarin pistepörssin toisena on Karhujen Tomi Jerkku, tehoin 11+9=20 ja sijalta kuusi löytyy Karhujen Tuomas Huhtala, tehoin 11+5=16. Rangersin tehokkaimmat pelaajat alkukaudesta ovat olleet Kaius Klemetti, tehoin 6+5=11 ja Atte Silvennoinen, tehoin 7+3=10.

 

”Laitettiin vähän viisikot uusiksi ja tänään sitten nähdään, miltä homma näyttää. Lähdetään hakemaan hyvää 60 minuuttista kahden vähän epätasaisemman pelin jälkeen. Rangers on aina vaikea vastustaja ja alusta asti pitää olla hereillä. Varmasti saadaan hyvä ja viihdyttävä ottelu aikaiseksi”, miettii Karhujen päävalmentaja Jani Rajala ennakkotunnelmia päivän otteluun.

 

 

LA 22.10.2022 KLO 18:00 RANGERS - KARHUT (Jokirinteen liikuntahalli, Kirkkonummi)

Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä:
https://www.salibandy.tv/

 

Inssi-Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284297/live

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös