Karhuille tärkeä voitto vuoden viimeisestä ottelusta

Karhut otti selkeän voiton vuoden viimeisestä ottelusta Porissa. Jumbofinaalissa vastaan asettui Seinäjoen Konnat, joka kaatui lukemin 12-3.

Karhut pelasi vuoden viimeisen ottelun muutoksen keskellä, kun pääkäskijänä penkin takana ottelussa toimi seuran valmennuspäällikkö Toni Läntinen.

Ottelussa ensimmäisen maalin järjestää Konnat. Hetki mennään ilman ottelutapahtumia, kunnes erän loppupuolella kapteeni Eero Vanhatalo (Vertti Rautava) tasoittaa ottelun siirretyn rangaistuksen aikana. Tämän jälkeen Markus Hautaoja (Rautava) vie Karhut 2-1 johtoon. Näissä lukemissa mennään myös ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä Karhut takoo maaleja tasaiseen tahtiin. Eetu Annila (Santeri Kimpanpää), Vanhatalo (Miro Haanpää), Vanhatalo (Hautaoja), Niko Pulli (Kimpanpää) sekä Oskari Tenho (Eero Ranne) järjestelevät Karhujen viisi seuraavaa maalia. Vasta näiden jälkeen on Konnien vuoro kaventaa tilannetta 7-2:een. Vanhatalo (Hautaoja) iskee erän loppuun vielä illan neljännen maalinsa, joten erätauolle poistutaan Karhujen vankassa johtoasemassa, 8-2.

Kolmannen erän alkupuolella Tenho (Aleksi Hono) vie Karhut jo 9-2 johtoon. Erän puolivälin jälkeen Joni Koskinen (Haanpää) siirtää lukemat 10-2:een. Konnat kaventaa ilman maalivahtia 10-3:een, mutta lopuksi Karhut tekee vielä kaksi maalia tyhjiin, jotka Hautaoja (Vanhatalo) ja Santeri Korhonen (Tenho) viimeistelevät. Loppulukemiksi kirjataan siis 12-3 Karhuille.

Porin Leipä palkitsi ottelun parhaina Karhuilta tehot 4+1=5 tehneen Eero Vanhatalon sekä Konnilta Teemu Turiginin. Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli tehot 2+2=4 tehnyt Markus Hautaoja.