• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut vierailee lauantaina Jyväskylässä


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut kohtaa lauantaina 10.2.2024 O2-Jyväskylän vieraissa. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 15.15 alkaen!

 

O2 on tällä hetkellä sarjasssa kuudentena, joka oikeuttaa viimeiseen F-liigakarsintapaikkaan. Pisteitä on kertynyt 22 ottelussa 36. Joukkueen tehokkain pistemies on Elmo Lavonen, tehoin 20+20=40.

Karhut puolestaan löytyy sarjataulukosta sijalta 12, joka tarkoittaa Divarikarsintoja. Pisteitä on 21 ottelun jälkeen 20. Joukkueen tehokkain on Inssi-Divarin pistepörssin sijalta kolme löytyvä Eero Vanhatalo, tehoin 28+15=43.

Joukkueiden aiempi kohtaaminen tällä kaudella Porissa oli tasainen ja päättyi O2:n 3-5 voittoon.

 

Pari viikkoa viime matsista, joten odottavin mielin. Laadukkaasti ollaan reenattu ja lähdetään hakemaan pisteitä”, kertoo paluun Karhukokoonpanoon tehnyt Tuomas Puisto ennakkotunnelmistaan otteluun. Vaikka tänään Puistoa ei kokoonpanossa nähdäkään, kertoo hän paluun Karhuihin tuntuneen oikein mukavalta. ”Hyviä tyyppejä ympärillä ja hauskaa on ollut.”

O2:sta vastustajana Puisto ei kovin paljon osaa kertoa. ”Sarjataulukossa taitaa meidän yläpuolella olla.” Hän uskoo kuitenkin pisteiden lähtevän tänään Poriin, kun luotetaan omaan tekemiseen ja ollaan tylyjä maalinteossa. Puisto suosittelee seuraamaan lauantain ottelussa erityisesti Santasen Kalua. ”Häntä on aina hyvä seurata. Pelikäsitys ja pehmeet kädet takaavat aina iloa silmälle.”

 

 

LA 10.2.2024 KLO 15.15 O2-JYVäSKYLä - KARHUT (Jyväskylän monitoimitalo)

🐻 Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 15.15 alkaen (Tuet samalla Karhuja ostaessasi SalibandyTV:n kausikortin tai yksittäisen ottelun katseluoikeudet!) 

🐻 Myös Tulospalvelu päivittyy reaaliajassa

 

 

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös