FBT Pori makeaan vierasvoittoon

FBT Pori jatkoi voittojen tiellä Salibandyliigassa kukistettuaan Happeen vieraissa maalein 3-5 (1-2, 2-1, 0-2). Voitto oli FBT:lle toinen Happeesta tämän kauden liigassa, ensimmäinen kohtaaminen päättyi kotikentällä 5-3.

Porilaiset kunnostautuivat erityisesti erikoistilannepelaamisessa. Antti Naskali iski ensimmäisessä erässä alivoimalla pelivälineen reppuun, Eemeli Salin niin ikään miesvajaalla toisessa erässä ja Salin kruunasi loistavan iltansa kolmannen erän ylivoimaosumallaan. Salin oli porilaisten selkeä johtohahmo, sillä hän alusti kolmannen erän avausminuutilla Janne Hyvösen voittomaaliksi jääneen FBT:n neljännen maalin. Salinin lisäksi porilaisten pelaajista palkinnoille ylsi pakistossa vakuuttavasti häärinyt Teijo Vienola.

Ottelun ensimmäisessä erässä nähtiin myös harvinainen kahden pelaajan ulosajo, kun Happeen Otto Tikka ja FBT:n pistekärki Miikka Läntinen nahistelivat itsensä aikaiseen suihkuun epäurheilijamaisesta käytöksestä.

FBT Pori jatkaa liigaurakkaansa maanantaina Trackersiä vastaan. Ottelu Urheilutalolla alkaa 18.30.