• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Jannen jalanjäljillä - Kalle Kujansuu


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Nimi:
Kalle Kujansuu

Pelipaikka:
Hyökkääjä

Pelinumero:
97

Olen 18-vuotias urheileva lukiolainen. Olen syntynyt ja asunut Porissa koko ikäni. Säbän aloitin varmaan 5 vuotiaana ja sen ohella olen pelannut myös futista. Aktiiviura jalkapallossa päättyi 14-vuotiaana. Kesäisin käyn vielä nahkakuulaa potkimassa baaripuulaakissa.

Miksi pelinumero 97?
Nuorempana juniorina pelasin 99 numerolla, mutta oman ikäisten joukkueessa jouduin vaihtamaan numeron, koska 99 oli käytössä. Silloin päätin ottaa oman syntymävuoden pelinumeroksi.

Paras muisto tähän mennessä salibandyuraltasi?
Paras muisto uralta on luultavasti C1 junnujen SM-sarja. Silloin pelattiin Tomin ja Oton kanssa todella hyvä kausi ja olimme pistepörssin kärkisijoilla.

Olet pelannut pitkään Jerkun Tomin kanssa, miten olette mielestäsi onnistuneet Divarissa alku kauden aikana?
Jerkun kanssa ollaan pelattu yhdessä minijunnuista asti ja kemiat on hyvin kohdannu. Otto on myös pelannut meidän kanssa viimeiset 5 vuotta. Tomin ja Oton kanssa on helppo pelata, sillä ollaan kaikki samalla aaltopituudella. Onnistumisia on tullut vaihtelevasti. Paras peli tähän asti on ollut Vaasaa vastaan.

Selässä lukee Kujansuu, tuleeko siittä ylimääräistä painetta ym. tunnetta. On kuitenkin kaukalossa ja sen ulkopuolella tuttu nimi Jannen, JP:n ja VP:n toimesta?
Ei ainakaan isoveljen puolesta tule paineita koska VP ei mitään suuria näyttänyt edustuksessa. Janne on taas ollut kova takomaan pisteitä mutta en siitä mitään ylimääräisiä paineita ole ottanut.

Tavoitteet tälle kaudelle?
Joukkue tavoite on, että sarjapaikka säilytetään. Pleijarit olisivat plussaa siihen päälle. Henkilökohtaisesti oman pelin parantaminen olisi tärkeää.

Kolme nopeaa:
1) Laukaus vai harhautus
Laukaus

2) Ylä- vai alakulma
Veto ylänänniin

3) Syöttöpiste vai maali
Maali

Lue myös