• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhulauma vierailee lauantaina Joensuussa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen miesten edustusjoukkueen runkosarja lähenee loppuaan. Joukkueen runkosarjan kolmanneksi viimeinen ottelu pelataan Joensuussa, kun Karhut kohtaa pudotuspelipaikasta taistelevan Josban.

Joukkueet kohtasivat toisensa marraskuun puolessa välissä Porin urheilutalolla. Ottelusta muodostui tasainen ja ennen kaikkea vähämaalinen. Tiukan väännön jälkeen Karhut pääsi juhlimaan 5-2 kotivoittoa.

Josballa on runkosarjassa jäljellä kaksi kotiottelua (Karhut ja Blue Fox). Joukkue on kahden pisteen päässä pudotuspeliviivasta, joten voittoja joensuulaisryhmä tarvitsee välttääkseen kauden päättymisen runkosarjaan. Lauantain ottelu on Josballe vasta kauden toinen kotiottelu. Edellisen kerran joukkue on päässyt pelaamaan kotiyleisönsä edessä tammikuun kolmas päivä. Tuon jälkeen ryhmällä on alla peräti yhdeksän vierasottelun putki. Niistä joukkue on saalistanut vain kaksi voittoa. Tappioita Josba on kärsinyt tuona aikana kuusi, kerran on pisteet jaettu.

Joukkueen tehokkaimpana pelaajana on häärinyt 29 (15+14) tehopistettä merkkauttanut Eetu Sorvali. Sorvali teki joukkueiden edellisessä kohtaamisessa joukkueensa molemmat maalit.

Karhut on sarjassa puolestaan kolmantena ja joukkue lähteekin hakemaan tärkeitä pisteitä pudotuspelien kotiedun taisteluun. Varhain lauantaiaamuna matkaan lähtenyt porilaisryhmä pääsee peliin viiden ottelun pisteputkessa. Edellisessä ottelussa Karhut kaatoi kotikentällään Pirkat maalein 11-4.

Joukkueen kokoonpano on elänyt hieman edellisestä kotipelistä. Sivussa tänään ovat Otto Riihimäki ja Kalle Kujansuu. Rosteriin puolestaan palaa Tuomas Puisto, Jussi Reko ja Asko Aaltonen.

Ottelu alkaa Joensuussa kello 17:00 ja sen etenemistä voi seurata tulospalvelun kautta.

Lue myös