Turkkiin tuli, Josba parempi maalein 6-3

Karhujen ottelut jatkuivat tänään Joensuussa. Porilaisjoukkue joutui nöyrtymään pudotuspelipaikasta taistelleen Josban edessä.

Ottelun avauserä oli Karhuilla vaikea. Joukkue joutui jo viiden peliminuutin jälkeen takaa-ajajaksi, kun Josban Veeti Naakka ohitti Karhujen maalissa pelanneen Rasmus Östermanin. Erän puolessa välissä Karhujen tuskaa lisäsi 2-0 osumalla Eetu Lehtiniemi.

- Ensimmäisessä erässä oltiin kyllä kaikessa jäljessä, legendaariset bussijalat iski. Harmittavasti Josba sai maalit meidän pienistä virheistämme, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund ensimmäistä erää.

Toisen erän alkuun Saku Lahtinen onnistui kaventamaan tilanteeksi 2-1. Ensimmäisen maalin syöttänyt Benjamin Lepola sai reilun neljän minuutin jälkeen rangaistuksen. Alivoima ei pelin ensimmäistä jäähyä kestänyt, vaan Henrik Kinnunen lisäsi kotijoukkueen johdon 3-1, joista siirryttiin myös toiselle erätauolle.

- Toinen erä oli meiltä parempaa tekemistä. Paikkoja oli, mutta vieraspeleissä meillä on ollut tehottomuutta maalien tekemisen suhteen, Nylund jatkaa.

Päätöserän alku oli Karhuille synkkä. Vain 53 sekunnin jälkeen pallo oli taas löytänyt tiensä Karhujen maaliin. Josba onnistui iskemään toisen maalin erän alkuun ja tulostaululle oli tullut lukemat 5-1. Saku Lahtinen ja Juha Tikka onnistuivat tuomaan Karhut taistelemaan ottelun sarjapisteistä. Karhujen kiri kuitenkin tyssäsi ensin Niko Järvenpään saamaan kakkoseen ja alivoiman aikana se loppui lopullisesti, kun kokoonpanoon palannut Tuomas Puisto hankki itselleen ulosajon. Josban Eetu Sorvali kaunisteli päätöslukemat 6-3 kahden miehen ylivoimalla.

- Sössittiin pari maalia erän alkuun Josballe ja laitettiin itsemme tukalaan paikkaan. Sitten saatiin pari onnistumista, mutta harmittavasti tänään kiri tyssäsi noihin kolmannen erän lopun jäähyihin, päättää Nylund.

Saku Lahtinen 2+0
Juha Tikka 1+0
Benjamin Lepola 0+1
Rami Prokki 0+1
Rasmus Österman 20 torjuntaa

Karhujen ottelut jatkuvat seuraavaksi kotikentällä, kun runkosarjan viimeisessä kotiottelussa joukkue kohtaa Steelersin. Ottelu pelataan Porin urheilutalolla keskiviikkona 24.2. kello 18:30 alkaen.