Karhut päätti runkosarjan vierasvoittoon

Karhujen Divarin runkosarjan ottelut päättyivät lauantaina voitokkaasti, kun joukkue haki täydet pisteet Loviisasta. Molempien joukkueiden runkosarjan sijoitus oli selvillä jo ennen päätöskierrosta ja panoksettoman pelin voittajaksi nousi porilaisjoukkue maalein 10-6.

Ottelu alkoi porilaisten kannalta jälleen surkeasti. Edellisessä ottelussa pallo löysi tiensä Karhujen maaliin 26 sekunnin jälkeen, tänään aikaa meni 35 sekuntia. Loviisa siirtyi erässä vielä 2-0 johtoon ennen kuin Karhut onnistui maalinteossa. Avauserässä molemmat joukkueet onnistuivat iskemään pallon kolmesti vastustajan verkkoon. Karhujen maaleista vastasivat Eero Vanhatalo, Tomi Jerkku ja Jan-Erik Haula.

Ottelun ratkaisut nähtiin pelin toisessa erässä. Karhut vei keskimmäisen pätkän lopulta selvästi 4-1 numeroin. Karhujen maaleista keskimmäisessä erässä vastasivat Kalle Kujansuu, Aapo Tamminen ja kahdesti ylivoimalla maalinteossa onnistunut Benjamin Lepola.

Päätöserään lähdettiin Karhujen 7-4 johtolukemista. Porilaisjoukkue onnistui lisäämään eroa vielä ennen erän puoliväliä kahdella osumallaan. Ottelun päätösnumerot 10-6 iski vajaat kaksi minuuttia ennen päätössummeria Ville Salonen.

Karhujen runkosarja Divarissa tuli päätökseen. Tuloksena oli hienosti kolmas sija 32 sarjapisteellä. 26:sta pelatusta runkosarjan ottelusta Karhut onnistui voittamaan 15, kahdesti peli päättyi tasan ja yhdeksän kertaa porilaiset kokivat tappion.

Runkosarjan pistepörssin voitosta taistellut Benjamin Lepola jäi lopulta pörssi kakkoseksi pisteen erolla Steelersin Ville Lastikkaan. Karhujen pelaajat miehittivät pistepörssin kärkipään, sillä toiseksi sijoittuneen Lepolan lisäksi Saku Lahtinen oli kolmas ja Juha Tikka neljäs.

Maalipörssin kärkipaikan vei seitsemän maalin erolla Benjamin Lepola. Benkku iski runkosarjassa kaikkiaan 41 maalia.

Syöttöpörssin piikkipaikan miehitti yhden syöttöpisteen erolla Karhujen Rami Prokki. Rami saalisti 21 pelaamassaan ottelussa 33 syöttöpistettä.