• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit

Karhut saa sunnuntaivieraita Limingasta


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut kohtaa Limingan Niittomiehet sunnuntaina Porin Urheilutalolla klo 17:00.

 

Niittomiehillä on otteluita alla 11, joista he ovat keränneet yhdeksän sarjapistettä. Tämä oikeuttaa sarjataulukossa sijaan 12. LNM:n paras pistemies on Eerik Lukkari (7+6=13). Pääkallo ei ole suuria odotuksia ”Niittareille” täksi kaudeksi ennustanut, sillä se koki siirtopuolella paljon menetyksiä. Joukkueen tärkein pelaaja ja Divarin paras maalivahti Pääkallon mukaan on Aki Karjalainen.

Karhut on Divarissa toisena, kolme pistettä sarjakäki FBC Turkua jäljessä. Kymmenen pelatun ottelun jälkeen pistesaldo on 20. Divarin pistepörssin sijalla 10 on Karhujen Eero Vanhatalo (10+5=15). Myös Tomi Jerkku on kerännyt pistetililleen saman verran tehoja (7+8=15).

Karhujen maalivahti Arvid Vonkin torjuntaprosentti on sarjan paras 85,56 (enemmän kuin yhden ottelun pelanneista maalivahdeista) Vastustajan veräjänvartija Karjalainen tulee hyvänä kakkosena (83,84). Luvassa on siis myös eräänlainen maalivahtien taisto.

 

Karhujen hyökkääjä Janne Kuusiluoto kertoo, että alla on hyvä reeniviikko. Tämä antaa hyvät lähtökohdat sunnuntain peliin. ”Luulisi olevan kovatempoinen peli, oululaiset ovat aina olleet kovakuntoista porukkaa", hän miettii. Kuusiluoto löytyy joukkueen +/- -tilaston kärkipäästä (+9) ja sanoo oman pelinsä kulkeneen hyvin. ”Hyvä kenttä kasassa, niin mikäs siinä pelatessa.” Kuusiluodon mukaan pelin vie se, kummalla on enemmän nälkää voittaa ja uskoo Karhujen voittoputken jatkuvan. ”Voittojen makuun on päästy, niin niistä ei luovuta. Hyvän viikon täydellinen lopetus on sunnuntaina päättää se voittoon.”

Karhujen päävalmentaja Pekka Nylund ennustaa sunnuntain pelistä tulevan tiukan. ”Kaveri pelaa erittäin kurinalaisesti ja heillä on yksi sarjan parhaista maalivahdeista. LNM on perinteisesti pelannut vauhdikasta salibandyä. Oman pelin on oltava kunnossa, jos meinataan, että pisteet jäävät Poriin.”

 

Tule katsomaan jatkuuko Karhujen voittoputki! Muistathan tulla katsomoon maskin kanssa ja istua vain vihreillä palloilla merkityille paikoille!

Kuusiluoto toivoo yleisöä sunnuntaina katsomoon: ”Tulkaa katsomaan, kun kaksikko Kuusiluoto-Jerkku viihdyttää yleisöä!”

 

Karhujen otteita voit seurata myös kotisohvalta ja tuet samalla joukkuetta!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

SU 15.11.2020 KLO 17:00 KARHUT - LNM:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/214009/yhteenveto

Lue myös