TPS haki pisteet Porista

Kuva: Anssi Koskinen (@ansik)

TPS otti Karhuista selkeän voiton tiistai-iltana Porissa. Loppulukemat taululla 60 minuutin jälkeen olivat 2-12.

Ensimmäisen erän Karhut pysyi pelissä mukana. Kuuden minuutin pelaamisen jälkeen TPS aloitti maalinteon, mutta alle minuutin sisään tästä, Karhujen Tuomas Huhtala laittaa pallon keskisektorilta sisään. Syöttöpisteen Karhujen avausmaaliin itselleen merkkauttaa Tomi Jerkku. Hieman erän puolivälin jälkeen TPS menee 2-1 johtoasemaan. Reilu minuutti tästä, Eetu Annila tasoittaa maalin edustalta tilanteeksi 2-2. Syöttöpisteen Karhujen toiseen maaliin saa Konsta AroEnempää maaleja erässä ei nähdä, joten erätauolle lähdetään tasatilanteessa.

Karhujen osalta maaleja ei nähdä enää enempää koko ottelussa. Toinen erä on synkkä kotijoukkueen kannalta, sillä TPS tekee neljä maalia Karhujen nollaa vastaan. Kolmas erä oli vielä toistakin synkempi. TPS tekee kuusi maalia lisää ja loppulukemat taululla illan päätteeksi ovat 2-12.

Ensimmäinen erä jaksettiin pelata hyvää salibandyä ja pallollinen peli oli riittävällä tasolla. Toisen erän alkuun tuli pari merkkausvirhettä ja pari heikkoa pallollista ratkaisua, minkä jälkeen oli eväät syöty niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kolmannessa erässä Tepsi kasvatti johtoa vielä lisää ja sen jälkeen oikeastaan ainoa järkevä liike oli säästellä paukut loppuviikkoa varten”, summaa päävalmentaja Pekka Nylund ottelun.

Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli Karhujen toisen maalin tehnyt Eetu Annila. Porin Leipä palkitsi ottelussa TPSn parhaana Jere Niemelän ja Karhujen parhaana Tomi Bergendahlin. Otteluisäntä OP Länsi-Suomi palkitsi TPS:n vakuuttavimpana Jaakko Hautamäen ja Karhujen vakuuttavimpana Vertti Rautavan. Lauantaina Karhuilla on tärkeä peli Hämeenlinnassa, Steelersiä vastaan.