Karhuille ei irronnut pisteitä Vantaalta

Karhujen vierasottelu Tiikereitä vastaan ei kasvattanut joukkueen pistetiliä. Ottelu päättyi Vantaalla kotijoukkueen 9-4 voittoon.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin alivoimalla Tiikerien toimesta. Hetkeä myöhemmin myös toinen maali on Tiikerien käsialaa. Erässä ei enempää maaleja synny, joten erä menee Tiikereille 2-0 lukemin.

Toisessa erässä Tiikerit tekee ensin kolme maalia lisää, kunnes Karhujen Juho Myllyharju (Eero Vanhatalo) kaventaa tilanteen 5-1:een. Seuraavaksi Tiikerit menee taas viiden maalin karkumatkalle, ylivoimalla. Tämän jälkeen Eetu Annila (Santeri Kimpanpää) kuitenkin kaventaa tilanteen 6-2:een. Erän loppuun nähdään vielä Tiikerien toinen ylivoimamaali ja erätauolle mennään lukemissa 7-2.

Kolmannessa erässä Karhut pääsee hetkellisesti vielä mukaan peliin, kun erä alkaa Daniel Levolan (Kalle Santanen) maalilla. Hieman myöhemmin Myllyharju (Markus Hautaoja) iskee päivän toisen maalinsa ja ollaan tilanteessa 7-4. Tämän jälkeen Tiikerit iskee myös kaksi maalia, joten ollaan lopputilanteessa 9-4, pisteiden jäädessä Vantaalle.

Ottelun parhaana pelaajana Karhuilta palkittiin Eetu Annila.