• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut sopimukseen kahden oman juniorin kanssa

Joni Koskinen ja Aleksi Hono nähdään miesten edustusjoukkueen riveissä tulevalla kaudella. Tämä P17-maajoukkueleireilläkin näyttäytynyt kaksikko on solminut tulevan kauden 2023-2024 mittaisen sopimuksen Karhujen kanssa.

 

Joni Koskinen on 17-vuotias Karhukasvatti. Hän on pelannut hyökkääjänä koko nuoruutensa, mutta häneltä onnistuu myös pakin paikalla pelaaminen. ”Hyvät fiilikset sopimuksesta, hienoa päästä osaksi miesten edustusjoukkuetta”, Koskinen kertoo.

Koskinen sanoo olevansa rauhallinen ja pallollinen pelaaja, joka tuo joukkueeseen lisää hyökkäyspään osaamista. ”Hyvä treenijakso on käynnissä ja kovaa on menty. Innolla odotan tulevaa kautta ja tavoitteena olisi päästä pelaamaan ensimmäinen Divariottelu ja sitä kautta vakiinnuttaa paikkaa miehissä”, Koskinen summaa tavoitteitaan tulevalle kaudelle.

 

Myös Aleksi Hono on 17-vuotias Karhujen oma kasvatti. Hän on pelannut enimmäkseen pakkia, mutta ollut myös sentterinä viime vuosina. ”Hyvät fiilikset sopimuksesta, on hienoa päästä mukaan edustusjoukkueen matkaan”, Hono kertoo.

Hono sanoo olevansa luotettava ja rauhallinen pelaaja, joka tuo joukkueeseen pallollista osaamista erityisesti puolustuspäähän. ”Valmistautuminen tulevaan kauteen on sujunut hyvin. Olemme päässeet treenaamaan laadukkaasti ja se on tuntunut mukavalta. Tulevaa kautta odotan mielenkiinnolla. Tavoitteenani on päästä pelaamaan ensimmäiset Divaripelit sekä sen jälkeen vakiinnuttaa pelipaikkaa miehissä”, Hono päättää.

 

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan kommentit sopimuksista:

”Molemmat pojat kävivät jo viime vuonna edustuksen harjoituksissa ja tähän vuoteen odotettavissa on jo myös minuutteja miesten peleissä. Isokokoinen Aleksi on ollut jokaisessa joukkueen harjoituksessa mukana ja kun miehen fysiikka saadaan tarvittavalle tasolle, on varmasti tulevaisuudessa vakiokalustoa edustuksen puolustuspäässä. Myös Jonia ollaan nyt peluutettu puolustajana ja ensimmäiset havainnot pallolliseen tekemiseen ovat todella hyvät. Tässä on paljon puhuttu nuoresta joukkueesta ja näin ollen myös jokainen jätkä on samalla viivalla, joten omalla tekemisellä on suuri vaikutus myös tulevan kauden otteluiden kokoonpanoihin. Hienoa, että nuoret miehet jatkavat Karhuissa!”

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös