• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuille jatkosopimuksia

Eetu Annila, Vertti Rautava sekä Daniel Levola ovat allekirjoittaneet kauden 2023-2024 kattavat jatkosopimukset.

 

Eetu Annila on 23-vuotias SB Vaasasta lähtöisin oleva hyökkääjä. Hän on edustanut Karhuja jo kaksi edellistä kautta. ”Hyvät on fiilikset sopparista. Kiva jatkaa Porissa. Halusin jatkaa Karhuissa, koska uskon seuran tulevaisuuteen, sekä uudistukset toimintaan ovat hyvät”, Annila kertoo.

Annilalle tehoja syntyi viime kaudella Inssi-Divarin runkosarjassa 14+6=20. Divarissa hänelle on kertynyt yhteensä 31 ottelua ja liigaotteluita hän on pelannut 24, tehoin 4+4=8. Annila kertoo pyrkivänsä tuomaan joukkueeseen tulevalla kaudella taistelua, periksiantamattomuutta sekä tulosta. ”Kauteen on valmistauduttu hyvin. Monipuolista treenaamista ja hyvää ilmettä on ollut havaittavissa. Henkilökohtaisesti odotan itseltäni hyvää ja tasapainoista kautta. Pyrin auttamaan joukkuetta niin paljon kun pystyn, kaikin puolin”, Annila pohtii.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajala on tyytyväinen Annilan jatkosopimukseen. ”Miehen kolmas kausi alkaa Karhuissa ja hän on kehittynyt valtavasti edellisten kausien aikana. Odotan Eetulta tehoja ja fyysistä pelaamista. Hienoa, että Annila pukee Karhupaidan tälläkin kaudella.”

 

Vertti Rautava on Karhupuolustuksen kantavia voimia. 22-vuotias Rautava on Karhujen oma kasvatti. Rautava kertoo, että on kiva päästä jatkamaan kasvattajaseurassa mukavan lajin parissa. ”Karhuissa sai jatkamaan nuoren joukkueen intohimo ja motivaatio lajia kohtaan. Jokaisella pelaajalla on kova halu mennä eteenpäin”, hän kertoo.

Viime kaudella Rautavalle syntyi tehoja Inssi-Divarin runkosarjassa 1+5=6. Divarissa hänelle on kertynyt yhteensä 57 ottelua ja liigaotteluita hän on pelannut 21, tehoin 1+5=6. Rautava kertoo tuovansa joukkueeseen vahvaa kamppailu- sekä puolustuspelaamista. ”Kesäharjoittelu on sujunut hyvin Honkavuon tiukassa otteessa. Voimaa on tullut joka äijälle lisää. Ensi kaudella tarkoitus on nousta yhä isompaan rooliin. F-liigan karsintoja oli viime kaudellakin kiva pelata, eli ei vaihdeta sitä tavoitetta”, Rautava sanoo.

”Nuoresta iästä huolimatta, Vertti on jo konkari Karhuissa. Ensi kaudella on luvassa iso vastuu ja rooli puolustajana ja odotan lisää johtajuutta niin kentällä kuin pukukopissakin. Vertti on esimerkillinen harjoittelija, joka antaa kentälle aina kaikkensa”, kehuu Rajala.

 

Myös Daniel Levola on Karhujen omaa tuotantoa. Tämä 21-vuotias puolustaja on edustanut myös Classicia juniorivuosinaan. ”Hyvät on fiilikset! Päätös oli selkeä, että Karhuissa haluan jatkaa myös ensi kaudella, sillä viime kausi meni sen verran mukavasti. Jatkoon vaikutti ehdottomasti myös se, että joukkue nuorenee paljon ja roolia on luvassa, mikä sopii kehittymiselle hyvin”, Levola kertoo.

Viime kaudella Levolalle tehoja syntyi Inssi-Divarin runkosarjassa 5+5=10. Divarissa hänelle on kertynyt yhteensä 23 ottelua ja liigaotteluita hän on pelannut 25, tehoin 1+1=2. Levola sanoo tuovansa meininkiä koppiin ja kentälle taisteluilmettä ja jopa pientä johtajuutta. Valmistautumisesta tulevaan kauteen Levola kertoo seuraavaa: ”Fysiikka edellä on menty, mikä on hyvä nuoren rungon vuoksi. Lajia ja taktiikkapuolta on päästy viimeiset viikot treenaaman myös, joten ajalla ollaan.” Tavoitteena Levolalla on tulevalla kaudella ison roolin saaminen sekä auttaa joukkuetta niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaankin. ”Odotan rohkeaa, taistelevaa ja hyvää ilmettä nuorelta Karhulaumalta sekä itseltä myös!”

Daniel on ottanut koko ajan isompaa roolia joukkueessa ja Vertin tavoin hän on iso osa meidän puolustuspelaamista ensi kaudella. Odotan Danilta edistävää pallollista pelaamista ja esimerkin näyttöä nuoremmille pelaajille”, Rajala päättää.

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös