• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen valmennustiimi kasassa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Jani Jormakan käskytykseen siirtynyt porilaisryhmä on täydentänyt valmennusryhmänsä. Uutena valmentajana ryhmään liittyy pitkän pelaajauran tehnyt Karhukasvatti Tatu Ruohonen. Viime kauden valmentajista joukkueessa jatkavat Jarkko Koskinen ja Kari Saha.

Yli 250 liigaottelua pelannut Ruohonen oli viime kaudella mukana porilaisen Satabandyn valmennuksessa. Pelaajaurallaan Ruohonen edusti Liigassa Karhujen lisäksi Loviisan Toria ja Rauman SalBaa. Divarissakin Ruohosen tilille kertyi 146 runkosarjan ottelua Karhujen paidassa.

Karhujen toiminnanjohtaja Ville Salonen on tyytyväinen Ruohosen kiinnittämiseen.

- On erittäin hienoa saada pitkän linjan porilainen salibandypersoona mukaan joukkueeseen. Tatulla on hyvä kosketuspinta pelaajiin omalta uraltaan. Nyt kun joukkueeseen saapuu ulkopuolelta valmentaja on tärkeää Tatun kaltainen persoona valmennusryhmässä, toteaa Salonen.

- Kiva palata rakkaaseen kasvattajaseuraan vaikka olin poissa vain vuoden. Se teki kuitenkin hyvää, kun sai etäisyyttä edustusjoukkueeseen. Nyt kun palaa takaisin valmentajan roolissa niin tilanne on hyvä. Satabandyssä oli hyvä meininki viime kaudella, mutta kun Salonen alkoi houkuttelemaan mukaan niin tässä on lopputulos, kommentoi Ruohonen sopimustaan.

Viime kaudella valmennusryhmässä olleet Jarkko Koskinen ja Kari Saha jatkavat tehtävissään joukkueen mukana.

- Jarkko jatkaa samalla yhdistelmällä kuin viime kaudella. Hän hoitaa edustusjoukkueen valmennuksen lisäksi myös P19 joukkuetta, joka taistelee ensi kaudella SM-sarjassa. Kari puolestaan jatkaa työtään maalivahtien kanssa, päättää Salonen.

Viime kauden tapaan Karhujen fysiikkavalmennuksesta vastaa porilainen Elixir-Fysio (Tuomas Puisto ja Juhani Honkavuo). 

Edustusjoukkueen valmistautuminen ensi kauteen alkaa helatorstaina. Ensi viikolla julkaisemme myös pariin otteeseen pelaajia, joten kannattaa seurata aktiivisesti Karhuja sosiaalisessa mediassa niin näet ketkä pukevat Karhupaidan ylleen.

Karhujen taustaryhmä kaudella 2024-25:
Jani Jormakka, päävalmentaja
Jarkko Koskinen, valmentaja
Tatu Ruohonen, valmentaja
Kari Saha, maalivahtivalmentaja
Elixir-Fysio, fysiikkavalmennus
Urho Johima, huolto
Jyrki Ollikainen, huolto

Lue myös