Karhut ei onnistunut saamaan pisteitä Jyväskylästä

Karhut pelasi vuoden viimeisen vierasottelun lauantaina Jyväskylässä, Happee Steamersia vastaan. Pisteitä ei kotimatkalle mukaan kuitenkaan tälläkään kertaa irronnut, sillä Steamers vei ottelun lukemin 10-6.

Ensimmäisessä erässä nähtiin vain yksi Happee Steamersin maali. Toisessa erässä Steamers sai 2+2 minuutin jäähyn, mutta tämä kääntyikin heidän edukseen, sillä kaksikko Julius Sieppi - Paavo Kankaanpää järjestelivät kaksi alivoimamaalia. Karhujen ylivoiman jälkeen Eero Ranne (Joni Koskinen) saa kuitenkin kavennettua tilannetta 3-1:een ja hetkeä myöhemmin Akseli Kataja (Miro Haanpää) siirtää lukemat 3-2:een.

Kolmannessa erässä maaleja syntyykin sitten paljon enemmän. Erän alkupuolella nähdään Karhujen musta hetki, kun Steamers järjestelee kahden minuutin sisään kolme maalia. Tilanne on näin ollen 6-2. Eetu Annila (Eero Vanhatalo) kaventaa kuitenkin ylivoimalla numerot 6-3:een. Tämän jälkeen on taas Steamersin vuoro, jonka Oskari Tenho (Julius Lundgren) kuittaa. Jälleen molemmat järjestelevät yhdet maalit. Karhujen maali syntyy ilman maalivahtia pelatessa Koskisen (Santeri Kimpanpää) lavasta. Tasavajaalla Steamers vie lukemat 9-5:een, jonka jälkeen jälleen Koskinen on asialla (Haanpää) ilman maalivahtia pelatessa. Lopulliset lukemat 10-6:een niittaa Steamers tyhjään maaliin.

Karhujen nälkäisimpänä pelaajana ottelussa palkittiin Joni Koskinen.