• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut matkaa Happee Steamersin vieraaksi


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut lähtee lauantaina 9.12.2023 vuoden viimeiseen vierasotteluun Jyväskylään, Happee Steamersin vieraaksi. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 18.30 alkaen! 

 


Karhut kohtaa Happee Steamersin toistamiseen tällä kaudella. Aiempi kohtaaminen syyskuussa Porissa päättyi Karhujen 8-3 voittoon. Steamers löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta 11, 16 pisteellä, kun otteluita on pelattuna 13. Karhuilla on pelattuna yksi ottelu enemmän ja sijoitus sarjataulukossa on 13. Pisteitä on kertynyt 11.

Happee Steamersin tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Valtteri Pernu (9+6=15) ja Samu Heinäharju (6+9=15). Karhujen tehokkain Eero Vanhatalo, löytyy Inssi-Divarin pistepörssin sijalta kaksi (21+11=32).


“Tärkeä ottelu molemmille joukkueille, koska ollaan ihan lähekkäin sarjassa, joten pisteet olisivat todella tärkeät. Happee Steamers on monipuolinen joukkue, josta löytyy niin ikään kokemusta ja nuoruutta. Joukkueena Steamers on aina hieman arvoitus myös sen takia, että ei tiedä ketä kaikkia siellä on milloinkin pelaamassa, esimerkiksi onko liigasta tullut pelaajia mukaan. Joukkueessa on taitavia pelaajia, jotka osaavat laittaa kyllä paikoista sisään, jos niitä antaa”, miettii Karhujen Santeri Kimpanpää

Kimpanpää siirtyi Karhuihin Classicin P22-junioreista. Hän kertoo, että on tykännyt pelata Karhuissa ja joukkue on ottanut hänet hyvin vastaan. “On ollut helppo tulla sisään joukkueeseen.”

Kimpanpään mukaan tänään ottelun ratkaisee kurinalaisuus ja puolustuspeli. “Kun saadaan oma pää tiiviiksi ja vastustaja pois hyviltä maalintekopaikoilta, niin ollaan todella vahvoilla. Lisäksi pitää pysyä pois jäähyiltä.” Tämän päivän ottelussa Kimpanpää suosittelee seuraamaan Karhuista Miro Haanpäätä. “Miro Haanpää saatiin kastettua ylioppilaaksi alkuviikosta, joten tästä johtuen uskoisin, että on tänään liikkeellä erityisen raikkaalla jalalla.”


Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan ajatuksia Steamers-otteluun: 
”Haalarit päälle ja Jyväskylään. Teema on sama kuin kahdessa viimeisessä pelissä. Pitää olla huolellinen, pelata järkevästi ja olla kärsivällinen. Pyritään ottamaan pallonhallinta itselle ja koitetaan sitä kautta päästä maalipaikoille. 

Tulee varmasti tiukka vääntö ja kaksinkamppailupelaamisessa pitää olla erityisen vahva.”


   

  

LA 9.12.2023 KLO 18.30 HAPPEE STEAMERS - KARHUT (Palokan koulukeskus, Jyväskylä)    

🐻 Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 18.30 alkaen (Tuet samalla Karhuja ostaessasi SalibandyTV:n kausikortin tai yksittäisen ottelun katseluoikeudet!)  
🐻 Myös Tulospalvelu päivittyy reaaliajassa   

   

   

  

  

  

  

   

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös