Pisteet jäivät Raumalle jäähalliottelussa

Karhut ja SalBa pääsivät pelaamaan lauantaina Kivikylän Areenalla, Divarin ennätysyleisön edessä. Pisteet jäivät Raumalle lukemin 5-2.

Ensimmäinen erä oli molemmin puolin tarkkailua ja varovaista peliä, ehkä hieman jännitystäkin oli ilmassa Divarin ennätysyleisön edessä. Erän puolivälin jälkeen kotijoukkue SalBa menee kuitenkin 1-0 johtoon. Erän loppupuolella Karhujen Juho Myllyharju tasoittaa tilanteen 1-1:een ylivoimalla. Syöttöpisteen tähän merkkauttaa ensimmäistä otteluaan tällä kaudella pelaava Kalle Santanen.

Toisen erän puolivälin jälkeen nähtiin ottelun käännekohta, kun SalBa pääsee rangaistuslaukauksella 2-1 johtoon ja iskee heti perään ylivoimalla lukemat 3-1:een. Toisessa erässä ei muita maaleja nähdä.

Kolmannen erän alkuun SalBa siirtää lukemat jo 4-1:een. Hetkeä myöhemmin Myllyharju vastaa tähän illan toisella osumallaan. Syöttöpisteen tähän merkkauttaa kapteeni Eero Vanhatalo. Lopuksi SalBa kaunistelee lukemat vielä 5-2:een, jotka jäävät myös ottelun loppunumeroiksi.

Kiitos vielä Rauman SalBalle hienon tapahtuman järjestämisestä! 😊

TEHOPISTEET

Juho Myllyharju                               2 + 0 = 2

Kalle Santanen                                0 + 1 = 1

Eero Vanhatalo                               0 + 1 = 1

TORJUNNAT

Jan Eckhardt                                  4 + 4 + 3 = 11/15 (73,33%)

Ottelun kuvagalleria (UrheiluSuomi)

Ottelun kuvagalleria  (Salibandyliitto)

🐻 Karhuilla on viikonloppuna edessä kotitupla. Lauantaina 20.1.2024 Poriin saapuu M-Team Helsingistä ja sunnuntaina 21.1.2024 SaiPa Lappeenrannasta. Tulethan kannustamaan Karhut voittoon!