• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut ja SalBa kohtaavat Raumalla


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com


Satakunnan derby pelataan Rauman jäähallissa lauantaina 13.1.2024. Tulethan kannustamaan Karhut voittoon! Ottelu on nähtävissä myös SalibandyTV:ltä klo 17.00 alkaen.


SalBa löytyy sarjataulukosta sijalta neljä. Pisteitä on kertynyt 17 ottelussa 32. Karhut on Divarikarsijan paikalla, sijalla 12, 17 pisteellä. SalBan tehokkain pisteiden valossa on ollut Jani Lehtoniemi, tehoin 17+10=27. Karhujen Eero Vanhatalo johtaa edelleen Inssi-Divarin pistepörssiä, tehoin 26+13=39. Kauden aiempi kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi niukkaan SalBan voittoon Porissa, lukemin 6-7. Ennen Divariottelua, pelataan klo 12.00 P14-kilpasarjaa samojen joukkueiden kesken. 


Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Kivikylän Areenalla, Rauman jäähallissa. SalBa on järjestänyt kauden päätapahtuman Satakunnan derbyn ympärille ja yrittää samalla rikkoa Divarin yleisöennätyksen. Lauantaina kannattaa siis suunnata Raumalle, tiedossa on varmasti huikea tapahtuma, myös muuten kuin taistelussa Satakunnan salibandyherruudesta.  


“Hyvillä fiiliksillä ja hyvin valmistautuneena lähdetään hakemaan pisteitä Kivikylän Areenalta”, kertoo Karhujen Julius Lundgren ennakkotunnelmista otteluun. Lundgren vietti viime kauden Sveitsissä ja sanoo, että on ollut kivaa palata Poriin ja Karhuihin. “Vielä kun inttikin on saatu pakettiin ja arki saatu rullaamaan, niin innolla mennään kevättä kohti.”

Lundgren kuvailee SalBaa vastustajana hyväksi joukkueeksi, jonka voittamiseen vaaditaan hyvä peli. “Paikalliskamppailu sytyttää aina ja on hienoa, että pääsee näitä pelejä pelaamaan. Lundgren ⁠suosittelee seuraamaan lauantain ottelussa erityisesti Vertti Rautavan otteita.



LA 13.1.2024 KLO 17.00 SALBA - KARHUT (Kivikylän Areena, Rauma)    

🐻 Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 17.00 alkaen (Tuet samalla Karhuja ostaessasi SalibandyTV:n kausikortin tai yksittäisen ottelun katseluoikeudet!)   
🐻 Myös Tulospalvelu päivittyy reaaliajassa   


 
   


 
Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös