Classic avauksessa selvään voittoon

Kuva: Antti Sillanpää

Classic avauksessa selvästi vahvempi

FBT Porin kausi
miesten salibandyliigassa alkoi tappiolla. Kotijoukkue Classic karkasi jo ensimmäisessä erässä 6-2 -johtoon, ja kasvatti lopulta karkumatkaansa kymmeneen maaliin. Loppunumerot olivat tamperelaisille 13-3 (6-2, 3-0, 4-1).

Porilaiset aloittivat maalinteon Antti Naskalin osumalla. Classic iski tämän jälkeen neljästi, ennen kuin Miikka Läntinen toi porilaiset kahden maalin päähän. Erätauolle mentiin kuitenkin lukemissa 6-2.

Toisessa erässä kotijoukkue ei antanut sarjanousijalle siimaa. Classic iski kolme maalia, joissa jokaisessa mukana oli Lassi Vänttinen. Hän keräsi kaikkiaan ottelussa tehot 2+3.

Kolmannessa erässä Classic iski neljä, FBT Porin yhden. Porilaisten kolmannesta osumasta vastasi Antti Naskali, jolle maali oli illan toinen.

FBT Porin kausi jatkuu sunnuntaina Porin Urheilutalolla kello 17, kun vieraaksi saapuu Josba Joensuusta.