Josba kukisti FBT Porin

Kuva: Tero Hämäläinen / Urheilupori.com

Josban huima toinen erä liikaa porilaisille

FBT Pori kohtasi lauantaina tärkeässä vieraspelissä Joensuun Josban. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, vaikka neljän minuutin pelin jälkeen Sami Matikainen siirsikin isännät johtoon ohi Tomi Bergendahlin. Erän loppuneljänneksellä Tatu Ruohonen Ville Salosen syötöstä tasoitti pelin.

Toinen erä oli Josban näytöstä. Juhani Tuomainen vei joukkueensa erän avausminuutilla johtoon, Arto Vainikainen iski alle minuutin päästä isäntien kolmannen. Ja sama mies oli asialla alivoimalla, kun erää oli pelattu tasan neljä minuuttia. Murskaavat 4-0 -erälukemat kaunisteli vielä Aapo Mutanen ylivoimalla ajassa 31:07 maalille vaihdetun Petri Elon selän taakse.

Kolmannessa erässä Josba lisäsi johtoaan kahdella pikamaalillaan. Ensin iski Tomi Lautanen ylivoimalla ja 37 sekunnin päästä Perttu Puska tulitti numerot 7-1:een. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen selvään 7-3 -voittoon. FBT Porin numeroita kaunistelivat viimeisellä kympillä Antti Naskali ja Janne Hyvönen. Syöttöpisteille pääsivät Rami Prokki ja Tatu Ruohonen.

FBT Porin vierasurakka jatkuu tänään sunnuntaina SSV:n vieraana.