• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

FBT himmensi Pro Starsin


Kuva: Kari Saha / UrheiluPori.com

FBT himmensi Pro Starsin

FBT Pori jatkaa matkaansa Suomen Cupin puolivälieriin, kun joukkue kaatoi kotikentällään tamperelaisen Pro Starsin selvin 11-6 lukemin.

- Voitosta huolimatta, ei ollut oikein hyvä peli tänään. Vaikeita hetkiä oli, kaverilla kuitenkin vielä huippumaalintekijöitä, vaikka ovatkin jo vähän niinkuin jäähdyttelemässä. Loppujen lopuksi voitto oli kuitenkin aikalailla selvää koko ajan. Tämä oli kauden helpoin cupin pelimme. Ei tarvinnut vääntää, ja peli ratkesi nopeasti, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen pohdiskeli.

- Kauhee määrä tehtiin maaleja, ja kauhea määrä meni ylivoimalla omiin. Tavoitteessa kuitenkin ollaan ja mennään kohti seuraavaa ottelua. Lauantaina jatkekaan jo sarjassa ja ensi viikolla sitten Trackers.

- Täysillä lähdemme voittamaan Trackersin ja hakemaan paikkaa neljän joukkueen loppuhuipentumasta. Kerrankin porilaisella salibandylla on mahdollisuus saavuttaa jotain, Läntinen päättää.

- Pikkasen oltiin jalalla heikompia tänään. Taitotasolla "fifty-fifty", mutta ei meidän jalka kyllä ollut noiden nuorten miesten tasolla. Tuomarityöskentelyä en ole ennenkään moittinut, enkä moiti nytkään - no olihan ne huonoja, mutta silleen tasapuolisesti, ettei peli siihen kyllä ratkennus. Veli-Matti Koivunen analysoi.

- Ylivoimapelissä Pro Starsilla oli kyllä kivemman näköstä kuviota. Iteltäkin ihan kivoja syöttöjä.. mutta toivon FBT Porille menestystä Trackers peliin. Itse kun en oikeen kyseistä joukkueesta pidä, Koivunen virnisti.

- Pääasia, että voitto tuli jälleen. Kaveri teki kyllä erikoistilanteista hyvin maaleja. Viidellä viitta vastaan voitettiin peli kuitenki 10-1, FBT Porin Juuso Aho kommentoi.

FBT Porin tehot:
Mikael Boelius 3+1
Miikka Läntinen 2+1
Ville Vahtera 2+1
Timo Heinilä 2+0
Ville Salonen 1+1
Teijo Vienola 1+1
Juuso Aho 0+2
Toni Läntinen 0+1
Joni Rokosa 0+1
Jussi Taskinen 0+1

Ottelun 2. ensimmäisen erän maalit nähtävissä sk24.fi -verkkosivuilta.

Puolivälierissä FBT Pori kohtaa salibandyliigajoukkue FT Trackersin. Ottelu pelataan sunnuntaina 29.11.2009 Trackersin kotiluolassa Iittala-hallissa klo 18.00 alkaen.

Lue myös