• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit

Nurmo otti revanssin toisessa harjoitusottelussa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ja Nurmon Jymyn väliset harjoitusottelut jatkuivat lauantaina Pohjanmaalla. Jälkimmäinen harjoitusottelu tarjosi perjantaita enemmän maaleja. Nurmolaisyleisö sai lopulta nähdä viisitoista maalia, kun Jymy otti 9-6 kotivoiton porilaisista.

Karhut sai otteluun hyvä alun ja joukkue siirtyikin kahdella maalilla 2-0 johtoon, kun pelikello oli ehtinyt tikittää vain reilut kolme ja puoli minuuttia. Karhujen avauserän maaleista vastasivat Petteri Santi ja Jarno Tikka. Jymy onnistui tasoittamaan erän kahdella maalillaan erän viimeisen reilun viiden minuutin aikana.

Toinen erä oli porilaisryhmältä vaisu. Erä päättyi lopulta Nurmolle numeroin 4-2. Karhujen osumat iskivät Joni Halminen ja päivän toisen tehnyt Santi. Erään mahtui useita virheitä, joista kotijoukkue rankaisi hyvällä prosentilla.

Päätöserässä tehtailtiin kaikkiaan viisi osumaa. Aiempien erien tavoin Karhut teki niistä kaksi, isännät kolme. Porilaisista maalimerkinnät saivat Eero Harjula ja hattutempun viimeistellyt Santi. Ottelu päättyi lopulta Jymyn 9-6 voittoon.

Karhujen kokoonpanossa oli lauantaina useampia pelaajia, joita ei perjantain kotiottelussa nähty. Kokoonpanoon oli noussut Elias Kauppi, Miika Hietanen, Daniel Sharshan ja Jan-Erik Haula. Maalilla torjuntavuorossa oli Tomi Bergendahl.

- Peli alkoi meiltä hyvin, vaikka oli aamupäivän peli. Johdettiin nopeasti matsia 2-0. Nurmo sai otetta peliin ensimmäisen kympin jälkeen. Toisessa erässä tehtiin paljon virheitä. Annettiin vastustajalle avaimet peliin ja nehän sen mahdollisuuden sitten käytti. Merkkauspelissä epäonnistuttiin oikein urakalla ja se näkyi tulostaululla. Mentiin samoilla kentällisillä pelin loppuun. Annettiin kaikille peliaikaa kolmannessa erässä. Koitettiin palata siihen, miten aloitettiin peli. Taisteltiin ihan hyvin viimeisessä erässä ja tehtiin se mikä pystyttiin, kommentoi Karhujen valmentaja Jani Kannosto.

- Uusia pelaajia kokoonpanossa esiintyi useita. Varsin nuorella ryhmällä oltiin matkassa. Hyökkäyskolmikko Santi – Hautaoja - Vanhatalo oli hyvä. Pojilta löytyi juoksuvoimaa ja taistelutahtoa, päättää Kannosto.

Karhujen tehopisteet:
Petteri Santi 3+0
Joni Halminen 1+1
Eero Harjula 1+1
Jarno Tikka 1+0
Eero Vanhatalo 0+1
Tomi Jerkku 0+1
Matti Rössi 0+1
Markus Hautaoja 0+1

Karhujen ottelut jatkuvat 27. elokuuta, kun KooVee saapuu Porin Urheilutalolle Petteri Hulkon muisto-otteluun. Ottelu alkaa kello 16:00.

Lue myös