Karhuille kolme pistettä viikonlopun vieraspelireissulta

Karhut voitti lauantaina Sipoossa ÅIF:n niukasti lukemin 5-6. Sunnuntaina puolestaan SaiPa otti voiton Karhuista myös tiukan ottelun päätteeksi lukemin 5-4.

Karhujen viikonloppu alkoi lauantaina Sipoossa. Karhut oli ensimmäisen erän jälkeen 2-1 tappioasemassa. Totutusti toinen erä oli hyvä ja se tuotti viisi maalia vastustajan nollaa vastaan, sisältäen ÅIF:n epäonnistuneen rangaistuslaukauksen.

Kolmannessa erässä puolestaan ÅIF teki kolme maalia, ja Karhut ei saanut aikaiseksi yhtään. Erän alkupuolella Karhut otti jäähyn, josta ÅIF kuittasi ensimmäisen kavennusmaalin. Karhuillekin tarjottiin kahta ylivoimaa, mutta tulosta näistä ei syntynyt. Puolestaan tasaviisikoin ÅIF onnistuu jälleen ja reilu minuutti ennen loppua ÅIF kaventaa vielä ilman maalivahtia. Karhujen vahva toinen erä kuitenkin riitti niukkaan 5-6 voittoon ja kohti Lappeenrantaa lähdettiin kolme sarjapistettä rikkaampana.

Torjunnat:

Ville Lax                         7 + 5 + 3 = 15/20 (75,00%)

Maalikooste:

Sunnuntaiksi Karhut suuntasivat Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi. Ensimmäisen erän jälkeen oltiin jälleen 2-1 tappioasemassa kuten lauantainakin. Toinen erä oli Karhuilta taas parempi ja tuloksena oli kolme maalia. SaiPa teki yhden, joten kolmanteen erään lähdettiin Karhujen johtaessa 3-4.

SaiPa tuli kolmanteen erään kuitenkin vahvasti ja teki heti alkuun kaksi maalia. Enempää maaleja ottelussa ei nähty, joten pisteet jäivät Lappeenrantaan lukemin 5-4. Karhuilta ottelun parhaana palkittiin Aatu Tommila.

Niko Pulli                       1 + 1 = 2

Aatu Tommila                1 + 1 = 2

Eetu Annila                    1 + 0 = 1

Juho Myllyharju              1 + 0 = 1

Eero Vanhatalo              0 + 1 = 1

Torjunnat:

Miro Rantala                                     12 + 11 + 7 = 30/35 (85,71%)

Karhut jatkaa sarjaa kotiottelulla ensi lauantaina 10.12.2022, joka on myös vuoden viimeinen kotiottelu. Vastustajaksi saapuu Rangers Kirkkonummelta. Ottelu alkaa klo 18:00 Porin Urheilutalolla. Tervetuloa! 🐻