Karhut jatkoaikavoittoon Seinäjoella

Karhut matkasivat lauantaina Seinäjoelle sarjanousija Konnien vieraaksi. Ottelu venyi jatkoajalle asti, mutta lopulta Karhut vei sen nimiinsä lukemin 5-6.

Ensimmäisessä erässä nähdään vain yksi maali ja se on Karhujen Eero Vanhatalon tekemä. Syöttöpisteen tähän merkkauttaa Markus Hautaoja

Toisen erän alussa konnat tulee kuitenkin tasoihin. Hetkeä myöhemmin Daniel Levola (Hautaoja) vie Karhut taas johtoon. Konnat tekee erässä vielä kaksi häkkiä, joten erän päätöslukemat ovat näin ollen kotijoukkueen eduksi 3-2.

Taas kolmannen erän alkuun Konnat tekee maalin ja lukemiksi tulostaululle 4-2. Vanhatalo (Joni Koskinen) kuitenkin kaventaa tilannetta ylivoimalla 4-3:een illan toisella osumallaan. Myös seuraavan Konnien jäähyn Karhut käyttää hyväkseen ja Vertti Rautava (Santeri Kimpanpää) tasoittaa tilanteeksi 4-4. Erän puolivälin jälkeen Konnat menee taas johtoon, mutta Konnien jäähyillessä, Miro Haanpää (Koskinen) kuittaa ylivoimalla Karhut jälleen tasoihin. Erässä ei enempää maaleja saada aikaiseksi, joten edessä on jatkoaika.

Karhujen ylivoima toimii neljännen kerran peräkkäin. Jatkoaikaa ehditään pelata 2.41 minuuttia, kun Rautava (Vanhatalo) iskee illan toisen maalinsa sekä Karhut voittoon. Ottelun loppulukemat ovat 5-6 Seinäjoen illassa.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteet Konnat-ottelusta:

“Asenne oli kyllä alusta asti kohdillaan, mutta ajatus ja laadukas tekeminen oli kaukana parhaasta ensimmäisessä erässä. Saatiin kyllä paljon maalipaikkoja erään, mutta terävyys ja se viimeinen laadukas toiminta jäi pahasti vajaaksi.

Toinen erä oli pitkälti samaa ja tuntui, että se oli sellaista selviytymistä. Kaveri johti toisen erän jälkeen ansaitusti.

Viimeiseen erään sitten pieni terävä keskustelu kopissa ja tiivistettiin kahteen kenttään, jotta saataisiin pelistä kunnolla kiinni. Tiedettiin hyvin, että omalla laadukkaalla pelillä homma vielä kääntyy meille. Paras erä pelattiin ja pystyttiin nostamaan tempoa, joka aiheutti kaverille jäähyjä.

Laadukas YV-pelaaminen ja hyvä maalivahtipeli käänsi lopulta ottelun meille. Siitä iso plussa joukkueelle, että saatiin henki päälle viimeiseen erään ja näytettiin taistelutahtoa loppuun asti. Tärkeät kaksi pinnaa lähti mukaan Poriin.

Keskiviikkona jatketaan SalBaa vastaan ja pitää pystyä huomattavasti parempaan!”